XenonDarkstar's Forum Contributions

I'm too cool to Post

Please wait...

Recent Comments & Posts

in the past i had as operating system windows 98, now my pc's upgraded to windows xp, ive also got a...

23rd October 2004 23:10

Alright, =s sense im a complete nab at this crap im ganna need a lil help on ''How'' to switch back...

26th June 2009 07:06

I do have them all in the correct folders, all ALO and ALA files are in art/models. All DDS and TGA...

30th July 2011 03:07

Example, Downloaded Warb_Null's Republic Dread-naught. Opened with Alamo, the model shows but its al...

29th July 2011 20:07

='( 4 days and i still can't post of view the tutorials... I'm guessing the admins are not on often?...

13th October 2010 04:10

Sorry to bother you again, but I did regester at that boards that you told me about. It's been two d...

10th October 2010 19:10

Ok ill give it a try thank man! btw, I love your models ive been trying so hard to get them ingame...

8th October 2010 11:10

Ok Ive played this game for awhile now, ive played many mods for it aswell such as that ACM2.4 and T...

6th October 2010 10:10

Well thanks for all your help. But it still doesnt work, I'll just need to get a new graphics card t...

1st July 2009 16:07

Clan's Name: The Chosen Clan Tag: -=Ç=- Website: Power and Glory to the Chosen - Home Server: 21...

24th June 2009 09:06

As you can see, no one answered our question yet. :(. I hope to get response soon. I miss playing...

10th November 2004 02:11

Alright ive got a friend who's got this problem. He starts ja on any server then after about 10 mins...

24th June 2009 09:06

Ok ya I downloaded the driver for my Vid card from the internet when my newer on burnt out. But idk...

23rd June 2009 11:06

Alright ive played both KotOR games beat them, then deleted them w/e. But now I reinstalled them aga...

20th June 2009 02:06

Rudi_alias_RudiAre these HEX numbers always the same or randomly? Because you added another RAM I re...

1st December 2004 04:12

Hfx_Rebelwhat do you have for a video card, and are the drivers updated? (i'm guessing that you have...

29th November 2004 06:11

Anyone?

26th November 2004 00:11

vK^Vip3r Sorry topicstarter. Don't know a answer to your problem. But do those problems hapen in ot...

16th November 2004 04:11

Thanks so much Warb_Null, I was hoping missing files weren't the case but it's happened before with...

30th July 2011 20:07