Help!!!! -1 reply

Please wait...

5thRaptor

I don't spend enough time here

50 XP

4th January 2006

0 Uploads

30 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

Hey im wonderin if anyone can help me. Everytime i try to load AOM it stops once it gets passed the intro movies, with an error message sayin 'initialization error'. I would really appreciate it if any one can help.




Dont_Worry_Be_Happy

Hey Everyone

50 XP

9th May 2004

0 Uploads

8 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

Ummmm I had the same problem when i installed a mod.... have u installed a mod of some kind? if so just un install the game then install it again....:D :rolleyes:




5thRaptor

I don't spend enough time here

50 XP

4th January 2006

0 Uploads

30 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

no, i only just got the game yesterday, and installed it to today.

Thanks anyway




shimano55

AoE3 Files Vice *****

50 XP

23rd November 2003

0 Uploads

1,462 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

than you should reinstall it.... this same thing happened to me...i reinstlled it, and now it works fine...:)




5thRaptor

I don't spend enough time here

50 XP

4th January 2006

0 Uploads

30 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

I have installed-reinstalled the game several times. I am working on a dual operating system system (XP home English and XP Home Portuguese) and i have tries everything i can think of. I heard there is a patch that can fix the problem, but noone can remember its name. I really appreciate everyone feed-back though... nice to know ppl take time out to reply.

Cheers, Alan




-DarthMaul-

I'm way cooler than n0e (who isn't though?)

50 XP

11th February 2003

0 Uploads

5,051 Posts

0 Threads

#6 16 years ago

just try and patch up the game, just click on update age of mythology in its short cut in the start menu.




5thRaptor

I don't spend enough time here

50 XP

4th January 2006

0 Uploads

30 Posts

0 Threads

#7 16 years ago

Ive tried that before, but ill try it again now.

thanks for the advice




5thRaptor

I don't spend enough time here

50 XP

4th January 2006

0 Uploads

30 Posts

0 Threads

#8 16 years ago

I have reinstalled the game twice, and downloaded the newest patch. but still no joy. Any new ideas are really appreciated Cheers, Alan




kebax735

I'm a retired modder

50 XP

28th December 2003

0 Uploads

254 Posts

0 Threads

#9 16 years ago

there might be a patch or update on microsoft's website. try and go to windows update and download the updates.