plz plz plz plz help -1 reply

Please wait...

Flip500

yum... Spam...

50 XP

6th November 2005

0 Uploads

27 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

I just bought AOM a day or two ago and i've been working on it for 12 hours straight..i cannot figure out why it won't work...i meet every requirement and my video card is up to date...but when the intro movies end..my game closes and a "initialization failed" box pops up..i have a windows xp os...plz help me..my game is fully updated....:confused: :confused: :confused:




NanoWarrior

I don't spend enough time here

50 XP

21st August 2004

0 Uploads

17 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

I think I remember their was a windows update that you could download from their website that fixed your problem, but dang it, I can't remember what it was called:( .




Master of Reality

I'm lying when I say trust me

50 XP

8th June 2004

0 Uploads

10,166 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

If your not going to help, dont post! Edited by: t0m Warning Given




kebax735

I'm a retired modder

50 XP

29th December 2003

0 Uploads

254 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

Maybe there's something wrong with the files in the cd. Try and get a replacement




t0m

.!?

50 XP

30th January 2004

0 Uploads

3,207 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

You meet all the requirements? it maybe that you dont have enough free ram to run the program.




Seig

Meh...

50 XP

14th March 2006

0 Uploads

289 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

I have the same problem, except with the titans expansion, but not AoM. Specs: P4 2.6GHz 256 RAM 64 Mb Geforce 4 MX 440 Windows XP fully updated with DirectX 9c (but have tried with Windows 98 same hardware, DirectX 9b)