armada2 filefront main page -1 reply

Please wait...

F-Bobby

Trek Addict, armada2 addict

50 XP

25th October 2006

0 Uploads

256 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

hey is anyoen having issue with teh main page on file front? i go there and it gives me the 404 error says the page oes not exist. However the general screen layout is still there and all the links on both sides of the page are still ther, but there no pic of the day or new mods, or any of that stuff. Anyone know whats going on?




ColdDarkParanoia

Pro-Filer thinks I'm cool!!

50 XP

25th March 2005

0 Uploads

421 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

works for me, try emptying your browsers cache. tools internet options go down to temporary internet files and click delete files.




Freyr VIP Member

A2Files Staff

46,875 XP

6th February 2005

11 Uploads

4,275 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

It works for me as well. As CDP suggested try clearing your cache as thats likely to be the problem.




F-Bobby

Trek Addict, armada2 addict

50 XP

25th October 2006

0 Uploads

256 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

weird, i cleared it 3 times 3 different way. and it didnt work. then i rebooted and now its working. really wierd.




Freyr VIP Member

A2Files Staff

46,875 XP

6th February 2005

11 Uploads

4,275 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

In which case it was just a problem with Windows.




F-Bobby

Trek Addict, armada2 addict

50 XP

25th October 2006

0 Uploads

256 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

no way a problem with windows?! i didnt think that was possible (HEAVY SARCASM) lol




Datarock VIP Member

Resynchronizing with RealitySorry, You're Not a Winner

65,745 XP

18th April 2006

0 Uploads

6,117 Posts

0 Threads

#7 12 years ago
F-Bobby;3387487no way a problem with windows?! i didnt think that was possible (HEAVY SARCASM) lol

Did you get it working again?