Ships not working -1 reply

Please wait...

mac1

I'm too cool to Post

50 XP

12th July 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

I am having trouble using the following ships:

Rhode Island NX01 Akula

I can't get them to appear in the yards at all.

I would appreciate any help

Thanks




cds7318

I follow teh Moo!

50 XP

1st April 2003

0 Uploads

682 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

first you have to add them to the ship yard odf. and then add them to the tech tree




cds7318

I follow teh Moo!

50 XP

1st April 2003

0 Uploads

682 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

and if you have no idea what im talking about post back here and ill tell you what to do




y2k_37

W o r d.

50 XP

13th July 2003

0 Uploads

55 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

I'm having the same problems...i installed the prometheus, constitution refit, incursion and ambassador class but i cant see the icons on the panels in the shipyards. i went into shipyard.odf and tech1.tt and all that stuff, but it wont appear. can you help?




cds7318

I follow teh Moo!

50 XP

1st April 2003

0 Uploads

682 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

well if the bottons arent there but you can still build the ships and its the buttons that arent showing up thats a problem in the spr files but if you can't build the ships at all or out of all three of them you can only build one then they over wrote them selfs did they come with selfs installs or no?




mac1

I'm too cool to Post

50 XP

12th July 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

I have added them into the above files and still can't get the Akula to work as in the gui global file there isn't a wire frame for it.

I also have the same problem about the buttons but it is only with the NX and Promethus ships and the special weapon on the Galaxy. I would appreciate some help on the buttons front and the akula please.

Thanks




y2k_37

W o r d.

50 XP

13th July 2003

0 Uploads

55 Posts

0 Threads

#7 15 years ago

OK...the prometheus (file name: mvam_by_bombomadil) class isn't a self install so it asked me to put several lines in the files. i did so, but nothing... next, the constitution refit (file name: constitutionrefit) was a self install. It also asked me to put several lines in the files. It worked in the game for the first time, but then it didn't turn up at my shipyard. The ambassador class is also a self install. i can build it, i can see the icon, but i cant use a shortkey (F keys). Incursion class came in a zip file containing a .TGA and .SOD file and a "Read Me". Only says to put the files in the specified folder. So in other words, the incursion class is just a remake.

Thanks