Really... REALLY Laggy. -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

Elem3nt

Blue Blood Bleeds Red

50 XP

29th August 2004

0 Uploads

842 Posts

0 Threads

#11 15 years ago

Try turning your video settings down. I can max the settings with 1024 x 768 and get perfect fps when playing single player, but as soon as I connect to a server I lag like a mofo. Today I joined a 32 person server and was lagging to hell, I turned my video settings to medium and connected to the same server and it ran like a dream. Amd64 3000 1gb ram nvidia geforce 6800gt




ToXiC Hawk

C'mon! Have a brain!

50 XP

6th December 2004

0 Uploads

4,994 Posts

0 Threads

#12 15 years ago

Medium with that system?! WTF?!?!?!




Pethegreat Advanced Member

Lord of the Peach

70 XP

19th April 2004

0 Uploads

20,892 Posts

0 Threads

#13 15 years ago

hey, I have to run low to get it playable on the demo. I got a similiar set up.




Eagle One

:-D

50 XP

22nd December 2003

0 Uploads

2,992 Posts

0 Threads

#14 15 years ago

well i have an AMD Athlon 3500+, with 1GB of Dual Channel RAM, a 6600gt and 2Mb cable internet and the game runs perfect for me on 10x7 with 4aa




Haugfather

Alpha Michael Foxtrot!

50 XP

24th May 2004

0 Uploads

92 Posts

0 Threads

#15 15 years ago

There is a big difference between choppy framerates and server lag. Usually at the beginning of a map I get some pretty obvious framerate drop (I assume it is textures rendering for the first tiem into memory). But afterwards it is clearly server issues. But I have already turned my settings to medium just because I always do that when I get a game and it sets everything to high :)




psyichic

You have been Sp00n3d

50 XP

11th February 2003

0 Uploads

697 Posts

0 Threads

#16 15 years ago

Well other people have said it wasn't ;aggy. Remeber to look for low pings and stuff though.

Oh and Can someone quickly tell me what they think my system SHOULD run at? WIth these specs? Athlon 2800 (socket 754) 1gb (2 x 512mb) PC3200 Ram (Dont beleive its dual channel) Leadtek A400 (6800GT 256mb (AGP x8)with a heat sink to end all heat sinks)




Mr_GRiM

PE(A)CE and LOV(E)

50 XP

21st February 2005

0 Uploads

784 Posts

0 Threads

#17 15 years ago

it should run pretty fine, but hope u dont have the problem pethegreat has, hes got good pc and lags, crazy shit......yo pethegreat whats ur connection speed?




  • 1
  • 2