Intro movies -1 reply

Please wait...

Sops

The Internet ends at GF

50 XP

19th December 2004

0 Uploads

143 Posts

0 Threads

#1 13 years ago

I have bin having trouble with thoughs intro movies, they play at like 1 frame every 10 secs. It's not my secs, my BF still runs fine and I was able to play the intro movies before with out a problem this problem just randomly started. I have tried reinstalling, doesn't help. Happens on BF42 BFV and C&C Gen. In the past it didn't bother me much as I just deleted the movies but now I downloaded the C&C Gen demo and I can't seem to get around the problem as easily. I have a GeForce 5200 and the latest drivers.




apocalypse_kid

I would die without GF

50 XP

20th May 2002

0 Uploads

5,498 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

It is likely that the problem isn't associated with your vid card drivers. Most of the movie playing done games is using the windows codecs for the particular file format they use, (AVI/DivX, Bink, Mpg codecs). Try going to here;

http://www.codecpack.com/allin1.php

and downloading the 6.0.2.2 all-in-one codec pack and see if that helps.

AK

:smokin:




Sops

The Internet ends at GF

50 XP

19th December 2004

0 Uploads

143 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

didn't work sad%20%28frown%29.gif




Sops

The Internet ends at GF

50 XP

19th December 2004

0 Uploads

143 Posts

0 Threads

#4 13 years ago

I redownloaded the bink codec just to make sure, I can even play the videos on my desktop, but it still doesn't would in game:confused: