Connection problems right after install of patch 1.01 -1 reply

Please wait...

hunter7795

DigitalDeath

50 XP

30th March 2004

0 Uploads

14 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Hey all, Ever since I've installed the 1.01 patch I haven't been able to play an online game on any of the servers I normally go to. They are low ping servers and I never had this problem before I installed the patch. I'll select a server, it'll load 100%, I'll click on Ready, while I'm trying to select my spawn point/empire/guns etc it'll say "Connection problems detected", after about 15 seconds it'll boot me back to server select and say "Disconnected from server." I've already tried removing BFV completely and punkbuster, reinstalling, patching, then playing and it still has the same problem. Anybody else have this problem? I've already opened ports on my router 15567 and 14567 just to be sure. Here are my specs: Connection: Comcast Cable AMD Athlon 2700+ 1 GB Kingston HyperX 2700+ GeForce 4 ti4200 128MBDDR Western Digital 160GB Sound Blaster Audigy Chaintech 7nil-1 nForce 2 MB




BeefyNipple

I'm too cool to Post

50 XP

18th February 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

I would wager you tried to connect to a server that doesn't have the patch installed yet.....give it a few days, or check the info on the server to make sure it is at v1.01




Ender Wiggin

Quis custodiet ipsos custodies

50 XP

17th April 2004

0 Uploads

327 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

Look for whether or not the server name is gray or green. Gray means the server is running a version older than yours (i.e. haven't updated to v1.01) and green means they are running the same version as yours. Dont forget to click on UPDATE to see if any changes have been made since the last time you played.




Guns4Hire

I'm too cool to Post

50 XP

22nd September 2002

0 Uploads

15,559 Posts

0 Threads

#4 14 years ago
Ender WigginLook for whether or not the server name is gray or green. Gray means the server is running a version older than yours (i.e. haven't updated to v1.01) and green means they are running the same version as yours. Dont forget to click on UPDATE to see if any changes have been made since the last time you played.

even better, use All Seeing Eye and filter by VERSION ;)




hunter7795

DigitalDeath

50 XP

30th March 2004

0 Uploads

14 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

I've waited, used the 1.01 servers and I still have the same problem....




A Michael Foxtrot

One Shot...One Kill

50 XP

18th April 2004

0 Uploads

165 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

do you have the latest ver. of punkbuster? I know you re-installed it, but was it the latest?