EAX problem -1 reply

Please wait...

Zilfver

I'm too cool to Post

50 XP

26th March 2004

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

Anyone got a solution for the EAX problem yet?




themysteryman83

I don't spend enough time here

50 XP

9th June 2003

0 Uploads

18 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

What EAX problem are you referring to?




Zilfver

I'm too cool to Post

50 XP

26th March 2004

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

The problem that sounds dissapear and that if I, or another player on the same server, turn on music it will blast on the highest volume for a couple of milliseconds. Really anoying. The "game.soundbuffersize 400" tweak don't fix that problems.




-x-[SswL]-x-S@iN

I'm too cool to Post

50 XP

27th March 2004

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

I installed the KX driverset for all sb and audigy cards, sweet controlpannel with alot of settings and now I am able to play great with EAX3 without any lag, instead of when I used the updated creative drivers, that created lag, and I had to switch to ugly 2milesfast, for the annoying sound that U hear when someone starts a track, set the occulation slide to off.... worx great, and I suppose, is something to increase the poor 2milesfast software..




gitoe

Special Ops

50 XP

14th June 2003

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

Can you post a link to the driver set please.




Zilfver

I'm too cool to Post

50 XP

26th March 2004

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

I found a link to it here: http://kxproject.lugosoft.com/ But I have not tried it yet though..




Zilfver

I'm too cool to Post

50 XP

26th March 2004

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#7 15 years ago

I've tried it now and it solved the problem with dissapearing sound, but not the problem with the blasting sound when people starts a song. Even with occlusion set on "off". Unfortunartly it dont work with my TV-card so I have to install the soundblaster drivers again and wait for a patch from EA.