CODUO Rhinevalley -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 11 years ago

I have been playing CODUO Rhinevalley for about 6 months. No problems. I re-did my pc last week. Updated drivers, directx, and NET Framework. All is up to date. Now Icant play Rhinevalley on one particular server (OSL ctf). All the other maps run fine on the rotation. Rhinevalley runs fine on other servers not OSL though. It gives me a ping of 999 and I cant play. However my ping on Xfire shows it as only 56. When I join it shoots to 999 in game with the Xfire ping holding low. As soon as the map changed to the next one in rotation its back to normal. Whats the deal?




SVD_Sniper

"Custom User Title" eh?

50 XP

23rd August 2006

0 Uploads

642 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

This maybe belongs in the COD series forum?




Rookie VIP Member

128,030 XP

3rd May 2005

0 Uploads

11,953 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

Indeed.

*Moved to CoD Problems, Errors and Help.*




(TGBU)Angel_Eyes

All my base are belong to n0e

50 XP

3rd January 2004

0 Uploads

483 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

Not really an expert on xfire, rarely use it. So heres my question-do you join the game thru xfire or the ingame browser? I would try a little experiment-when the map is being played, join threw ingame browser to see if it causes the problem, then join threw xfire.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 11 years ago

Thanks but I have already tried both - the results are the same.




Tally

COD Über Support

50 XP

20th November 2004

0 Uploads

3,439 Posts

0 Threads

#6 11 years ago

this error is caused by the server having a slightly corrupted stock game file.

Its not something you can fix or are causing - its down to them