EAX and sound issues -1 reply

Please wait...

happystan257@msn.com

I'm too cool to Post

50 XP

8th August 2004

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

I am running version 1.4 with my new sound blaster audigy 2 zs and creative megaworks thx 550 5.1 channel system. My other specs are Athlon xp 2800+, 9600xt, asus a7n8x deluxe and 2 sata maxtor hard drives. When I start up the game and go into options for the sound I enable the 44khz sound with the eax 3 sound support. After applying I have no sound what so ever. Even after restarting the game my sound does not come back. My whole system loses sound (such as music I had playing before running COD) Any ideas of what could be causing this?




evil.rusk

TELL ME TO STOP POSTING

50 XP

8th July 2004

0 Uploads

123 Posts

0 Threads

#2 14 years ago
happystan257@msn.comI am running version 1.4 with my new sound blaster audigy 2 zs and creative megaworks thx 550 5.1 channel system. My other specs are Athlon xp 2800+, 9600xt, asus a7n8x deluxe and 2 sata maxtor hard drives. When I start up the game and go into options for the sound I enable the 44khz sound with the eax 3 sound support. After applying I have no sound what so ever. Even after restarting the game my sound does not come back. My whole system loses sound (such as music I had playing before running COD) Any ideas of what could be causing this?

I think there may be something funny happening with your EAX environment settings. With my audigy 2 sometimes it seems to lose all sound. Look for a program called CtPanel.exe in this folder: C:\Program Files\Creative\SBAudigy2\Program\WDM\COMMON Bare in mind yours might be \sbaudigy2zs\ or some variation. Go to the EAX effects page and select "environment" and "no effects" from the drop down menus then click close. Sometimes it may help to run a mp3 in winamp and try clicking on different eax settings in this menu as sometimes it seems to mute itself and changing the mode tends to unmute it.




happystan257@msn.com

I'm too cool to Post

50 XP

8th August 2004

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

It Worked!! Thank you so much! If i was a woman I would be making sweet love to j00!