File trouble -1 reply

Please wait...

pgmetcalf

Slightly cooler than a n00b

50 XP

7th July 2004

0 Uploads

35 Posts

0 Threads

#1 13 years ago

Hi folks, I was trying to set up a server and I got the following error message. It appears one file has set the value in another file, but I can't find the Fraggrenade_mp file to sort it out. Any ideas? badcod9ex.jpg




highroyds

People say I post too much

50 XP

22nd January 2004

0 Uploads

1,465 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

Have you got a mod in the Main or UO folder/s ??




pgmetcalf

Slightly cooler than a n00b

50 XP

7th July 2004

0 Uploads

35 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

Yeah all the mods are in there ... I think they're the kind that download automatically when you log onto a server ... you know ... like rules etc




Tally

COD Über Support

50 XP

19th November 2004

0 Uploads

3,439 Posts

0 Threads

#4 13 years ago

You need to either take them out of the uo folder, or set your server to impure: Start New Server > Pure > No. Or, if you are running a dedicated server (i.e. on a another pc acting as a server), you need to put this in your server config file: // PURE server settings set sv_pure "0" This tells it the server isn't pure, and it will not try to match all default file settings found in the pk3 files.




pgmetcalf

Slightly cooler than a n00b

50 XP

7th July 2004

0 Uploads

35 Posts

0 Threads

#5 13 years ago

Thanks for your suggestions folks. I tried what you said but it still isn't working for me.




highroyds

People say I post too much

50 XP

22nd January 2004

0 Uploads

1,465 Posts

0 Threads

#6 13 years ago

Check your uoconfig_mp file there should be an entry for one of those weapons. Just delete the entry and save try again.