http forwarding on LAN? -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 13 years ago

Here's the deal...I've got a dedicated UO (v.1.51) server set up for LAN play only (used a nice .cfg file and everything). I'd like to set it up to redirect to a separate PC in order to download maps, mods, etc. a lot faster than Call of Duty's limited 12kb or so per sec. Problems: 1)On the machine logging in to the server, it tries to connect to download (looks like multiple times) but only says "estimating" and doesn't actually download anything. 2)On the second machine (WinXP Pro--IIS is set up), it doesn't even log a connect attempt. Let me know if you need to see my .cfg file, command line, how the XP web server is set up, etc. Thanks in advance!!




Tally

COD Über Support

50 XP

20th November 2004

0 Uploads

3,439 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

Server.cfg please. So we can see the exact setup.




Darok

The great and powerful Oz

50 XP

17th October 2002

0 Uploads

45 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

If you're using unmodded CoD, I would think you'd have to enable the windows permissions to allow file sharing. (May be a MS firewall issue too) I'm just thinking off the top of my head here.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 13 years ago

Well, here's the edited version of the .cfg file. It's pretty long, so I just put in the pertinent information. And Darok...Yes, I'm running CoD UO, no mods. I've got all Windows file sharing enabled, and since it's only on a LAN, I've got all firewalls turned off. As I said, the "file serving" computer doesn't even log any connect attempts, which leads me to believe I've got something wrong in the CoD file and am not redirecting it properly. Anyway, here 'tis: //console log set g_logsync "1" set g_log "games_mp.log" //Network Settings set net_ip 192.168.1.102 set net_port 28960 set sv_maxping 250 set sv_minping 0 set sv_maxrate 243000 set sv_minrate 0 set com_hunkmegs "256" //Player Slot Settings set sv_maxclients "15" set sv_privateclients "0" //set g_banIPs "" //downloads from server seta sv_floodprotect "1" seta sv_timeout "300" seta sv_reconnectlimit "3" seta sv_allowanonymous "1" seta sv_allowdownloads "1" seta sv_dl_maxrate "243000" //http redirect downloads seta sv_wwwDownload "1" seta sv_wwwBaseURL "http://192.168.1.102/cod/" seta sv_wwwDlDisconnected "0" //PUNKBUSTER PB_SV_DISABLE Just a couple of thoughts: I've got the "maxrate" set twice with two different commands, don't know if that might have an affect on connecting. Also, can I have the file and game servers set up on the same system, or do I need to have a different computer set up as the file server, separate from the game server?