Problem Running Multiplayer -1 reply

Please wait...

Vortex_uk

I'm too cool to Post

50 XP

29th July 2004

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Hi,i've just installed CoD and i ahve a problem running multiplayer,when i click on the multiplayer icon on the desktop,all i get is the CoD banner and thats all that happens,no error message or anything like that. It lets me run single player fine,but when i go to go on multiplyer it just won't load up :confused:




(TGBU)Angel_Eyes

All my base are belong to n0e

50 XP

3rd January 2004

0 Uploads

483 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

Are you using firewall software at all, if so, you will need to change the port, also read the readme text that comes with CoD, it has a lot of info on the game and might be able to help you.




Vortex_uk

I'm too cool to Post

50 XP

29th July 2004

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

No firewall that active,and i read through the read-me but all it said was about not being connected to the internet.




(TGBU)Angel_Eyes

All my base are belong to n0e

50 XP

3rd January 2004

0 Uploads

483 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

Its possible that something is corrupt, I would suggest opening up the call of duty file in your programs, is there CoDMP in there? Have you tried uninstalling the game(remembering to delete the cod folder from programs file) and reinstalling.




Vortex_uk

I'm too cool to Post

50 XP

29th July 2004

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

Got it up and running,thanks alot for your help,cheers :)




matt_attack_2k1

MaTT3H

50 XP

26th March 2004

0 Uploads

110 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

um ho wdid you did you do it m8???