Takes Ages To Load Call of Duty! -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

matt_attack_2k1

MaTT3H

50 XP

26th March 2004

0 Uploads

110 Posts

0 Threads

#11 15 years ago

btw highroyds b4 i put in my router i was currently running at 589.8 kbps but now i am running at 100mbps......i have 1024 mb ram but it still stays with slow load. Does this information help you at all?




matt_attack_2k1

MaTT3H

50 XP

26th March 2004

0 Uploads

110 Posts

0 Threads

#12 15 years ago

please somebody help me...




roughrider

Buck Fush

50 XP

17th May 2005

0 Uploads

33 Posts

0 Threads

#13 15 years ago

I have the same Problem. I have ran COD since it came out everything was fine. My Specs Although THis is NEw machine built it last week. P4 3.2 800FSB processor Asus P4P800-E Deluxe Raptor 10,000 HD SATA 1Gig PC3200 Corsair Mem. Dual Channel LeadTek. FX5700 Ultra Vid. 128MB SoundBlaster Audigy2 ZS I have udated all drivers before i installed COD. I also just recently signed up with Earthlink DSL using there Software. SP opens like a dream but for some reason when i open MP its takes for ever at the loading COD screen. PLZZZZ HELP




fozzy12

I LIKE FIT GIRLS

50 XP

14th August 2004

0 Uploads

117 Posts

0 Threads

#14 15 years ago

does that with me its a pain u just have to put up with it




matt_attack_2k1

MaTT3H

50 XP

26th March 2004

0 Uploads

110 Posts

0 Threads

#15 15 years ago

ya ino it stinks




roughrider

Buck Fush

50 XP

17th May 2005

0 Uploads

33 Posts

0 Threads

#16 15 years ago

Yes your right its a pain. But on the same note its a problem. There has to be something going on thats:beer: being overlooked if you find out any info on plz let me know and Vice Versa. Like i said ive been playing COD from the beginning never had this problem and im running a better system now then the one i had before. Something very strange is going on. I play ET and other games that i havent installed yet. But thus far its only COD that is like this.:moon:




fozzy12

I LIKE FIT GIRLS

50 XP

14th August 2004

0 Uploads

117 Posts

0 Threads

#17 15 years ago

its something that they have tryed to fix many times but have never don it properly.ill send them an E-mail and tell then to make a new patch and ask them to try different things to make it load faster. if we all sent them one they might make one .(i hope cos its a pain):uhm: :mad:




fozzy12

I LIKE FIT GIRLS

50 XP

14th August 2004

0 Uploads

117 Posts

0 Threads

#18 15 years ago

and its a pain cos ive got all the latest graphics cards memory and motherboards and 2 harddrives everythings brand new and up to date




matt_attack_2k1

MaTT3H

50 XP

26th March 2004

0 Uploads

110 Posts

0 Threads

#19 15 years ago

yea same. but i only had the problem after i started using a router




.sW|Munky

I don't spend enough time here

50 XP

23rd July 2004

0 Uploads

19 Posts

0 Threads

#20 15 years ago
  • 1
  • 2