Weird CoD Error -1 reply

Please wait...

PolishMafia

I don't spend enough time here

50 XP

30th March 2004

0 Uploads

17 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Ok I've been getting this error with HoB when I load to maps and I've been getting it on the Revolt mod when I load to maps after already playing one map. I also reinstalled Revolt mod and it still came with this error; I didn't type /com_hunkmegs 60 at all yet either.

Here is a screenshot below:

coderror.jpg If anyone can help; please post it.

-Thanks in advance




J_TheMan

I'm too cool to Post

50 XP

28th May 2004

0 Uploads

11 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

Hm.... maybe it's your drivers. Seeing that it's deleting OpenGL and subsystem, it might help to update.




PolishMafia

I don't spend enough time here

50 XP

30th March 2004

0 Uploads

17 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

My drivers are updated I think; Ill update them and get back to you.:cool:




Glanzer

http://www.codboards.com/

50 XP

11th May 2004

0 Uploads

148 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

Try the following. (BTW, I WIN. nana nana foo foo.)

Question I get a Hunk_AllocateTempMemory: failed on XXXXXX error in the game Answer Turn the Sound quality down in the Sound options menu to 11 kHz. From the main menu select OPTIONS>SOUND and change your sound to (low) 11 kHz.



PolishMafia

I don't spend enough time here

50 XP

30th March 2004

0 Uploads

17 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

Ok thanks I did that and it seems to work better.




giffer

Slightly cooler than a n00b

50 XP

15th May 2004

0 Uploads

36 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

this happend to me also open the console with the ~ button. type in

/seta com_hunkmegs x

x being 1 half to 3 quarters of ure RAM. if it is 512 (it likely is) type

/seta com_hunkmegs 384