Big problem with running multiplayer -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 12 years ago

I bought game few days ago. Single player is running great with no problems but when i want to run multi player screen fade to black an after 1 second back to windows:uhoh: Does someone know the solution ? I throwed my cash to trash.:mad: HELP i beg You!

my pc: amd duron 1ghz, geforce 2 mx 64 mb, 256 sdram, and i sayin again that sp running great but mp doesnt run

ps: sorry me my english ...




Gift

unDutchable

50 XP

23rd February 2004

0 Uploads

6,449 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

that's because MP requires much more from a computer. Also make sure you use the same graphic settings in MP as SP... besides that computer is very old, way to slow to run COD2 at all if you ask me.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 12 years ago

I cant use the same settings because in multi even menu dont want to load.




Mr. Whitlow

Yes

50 XP

9th September 2004

0 Uploads

1,073 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

You would get about 2FPS, even with DX7 with all options off or lowest. Sorry, but that machine does not meet the minimum requirements. I'm amazed you can run SP "Great".




fsmdk

CEO of Dark-Matter Hosting

50 XP

15th May 2005

0 Uploads

206 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

You can find great hardware at www.newegg.com. My friend is using my old computer and it runs great, just needs to run in DX7. Here are the specs, so you can find something along the lines of what it has if u dont have much money. ---------------------------- AMD Athlon XP 1.66Ghz Geforce 5600 Ultra 128mb 512 or 768mb of RAM ----------------------------