Loading map problems -1 reply

Please wait...

JoTtEr

I don't spend enough time here

50 XP

16th June 2006

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

ok i have posted a help request before and nothing came of it andf just would like a bit of infomation.. i start the game as usual into multi player and then click on a server. then the map loads, but, sometimes the bar reaches the end and i can hear the sound of the ambience of the background while in a map but all i can see is the load screen.. sometimes it works and i get into the game and play but i rarely get to play as i have to keep quitting the game and restarting to load the map.. this happens on normal maps so it's not a custom map error. i'm not sure what happened as i used to play the game before this problem happened but now it wont work. just i would like to play cod2 now because cod1 is starting to get quieter and clans such as [RRC] and eNvy and ABC are moving to cod2 from cod1 and i would like to join one of those. someone please help me if you don't mind.




{SoH}Hostile_Envy

New Known as Hostile

50 XP

28th June 2006

0 Uploads

98 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

make sure you have the latest patch, and that significant RAM and Video Card space is there. By the way, eNvy is a cool name -- i like it.




JoTtEr

I don't spend enough time here

50 XP

16th June 2006

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

yea latest patch and i have the ram and stuff because i used to play it problem free but it just wont work now.. ty for replying tho




JoTtEr

I don't spend enough time here

50 XP

16th June 2006

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

now im constantly getting CI and now i can hardly get into games because i get in then straight away it freezes with CI




Tally

COD Über Support

50 XP

20th November 2004

0 Uploads

3,439 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

sounds like a PunkBuster issue. try doing a manual update.

Go to this PB site:

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

Download and then use pbsetup.exe.

Then see if its any better.

Something else you could do, as a test, is to trying joining non-punkbuster servers.

Go to 'Join Game' and go into the filters feature. Set punkbster to "off".

Refresh the games list, and select a server.

See if that is any better. If it is, then it is definately PB that is causing the problem.




JoTtEr

I don't spend enough time here

50 XP

16th June 2006

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

that has helped me on the connection problem ty tally but the loading thing is still sometimes a problem.. wonder if u could help with that.. and ty tally for ur help so far




JoTtEr

I don't spend enough time here

50 XP

16th June 2006

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#7 12 years ago

still need help please




Tally

COD Über Support

50 XP

20th November 2004

0 Uploads

3,439 Posts

0 Threads

#8 12 years ago

What are your system specs?




JoTtEr

I don't spend enough time here

50 XP

16th June 2006

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#9 12 years ago

i was on holiday sry.. erm.. i think i know the problem.. it isn't sorted but a friend said it's the 1.3 patch bug and it'll be fixed when 1.4 comes out..