Big problem -1 reply

Please wait...

scorpio66

I don't spend enough time here

50 XP

18th April 2004

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

Hi, Im running Vista Home Premium 64bit. When i instal all patches up to V1.6 i can only get around 550 servers to apear. The thing is my own clan server runs 1.7 & when i instal 1.7 it wont load & i get this msge. Could'nt load image 'loadscreen_mp_broadcast_small' icon_sad.gif icon_sad.gif What does this mean & how can i fix it. Thanks Dave.




AcE

.............

50 XP

8th November 2003

0 Uploads

3,835 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

In-game server browser is notorious for not showing allot of servers, you would be better off using an external server browser like HLSW or the one built into Xfire. When you install the patches you only need to install 1.6 then patch to 1.7. Uninstall the game then reinstall, patch straight to 1.6 then to 1.7 & try again.




scorpio66

I don't spend enough time here

50 XP

18th April 2004

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

Now ive got a new Error: DirectX encounted an unrecoverable error. Check readme for possible solutions. What the F***




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 11 years ago

Since you have Vista, try doing this:

- right click on .exe file and choose Properties - go to Compatibility tab - set compatibility mode for Windows XP (Service Pack 2) - enable running with Administrative priviledges - disable Desktop Composition - click Ok and try running the game