cod4 muliplayer problems -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

jd1919

I'm too cool to Post

50 XP

16th March 2008

0 Uploads

14 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

when i go to the multyplayer menu and go to press the key next to the number 1 (this key (~) nothing happens so i cant type in the IP adress please help




AcE

.............

50 XP

8th November 2003

0 Uploads

3,835 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

Options > game options > enable console 'yes'.




jd1919

I'm too cool to Post

50 XP

16th March 2008

0 Uploads

14 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

after i enterded the IP address is says awating connection and after it gets to 11 it cum s up wif Error Server connection timed out please help thanxs




AcE

.............

50 XP

8th November 2003

0 Uploads

3,835 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

Please don't type like a 12 year old text monkey it's annoying.

Have you updated the game to the latest version 1.5 ? if not first download the 1.4 patch and install it clickme then download the 1.4 - 1.5 patch and install that clickme now try connection again.




jd1919

I'm too cool to Post

50 XP

16th March 2008

0 Uploads

14 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

i tried instaling the patches 1.4 then 1.4-1.5 multiplayer patch but is still comes up with server connection timed out i need help cheers




AcE

.............

50 XP

8th November 2003

0 Uploads

3,835 Posts

0 Threads

#6 10 years ago

#1) Check that you can connect to other servers, Pick some at random and connect. If you can to them it's not your connection.

#2) Check that this server you're trying to connect to is online, Go here and find out.. Search Game Server Stats, Rankings, and Players




jd1919

I'm too cool to Post

50 XP

16th March 2008

0 Uploads

14 Posts

0 Threads

#7 10 years ago

i tried many servers and i extended my connection time to 30 instead of 11 but i still can't connect to a server i dont no what else to do




Dark Saint

How many dogs are Pb'd?Maybe 2

50 XP

30th April 2004

0 Uploads

8,040 Posts

0 Threads

#8 10 years ago

Have you made an adjustment in your router settings for connections? Have you alloted that connection for Punkbuster?




jd1919

I'm too cool to Post

50 XP

16th March 2008

0 Uploads

14 Posts

0 Threads

#9 10 years ago

i havent made any adjustment in my router settings for connections and i havent got Punkbusters installed




AcE

.............

50 XP

8th November 2003

0 Uploads

3,835 Posts

0 Threads

#10 10 years ago

Well 97% of servers have PB enabled so i would advise installing it.




  • 1
  • 2