start up problem -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 13 years ago

My system AMD 2.52G barton, 1G RAM, Geforce 6800xt. I try to load and the game just quits. If I try to click through the beginning it goes back to windows. I made it through the training but now it wont let me continue. no error message it just quits. Any suggestions?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 13 years ago

M system to be exact: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 2533 MHz (12.5 x 203) Motherboard Name Epox EP-8RDA3+/8RDA3G (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 1024 MB (PC2700 DDR SDRAM) BIOS Type Award (07/29/04) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port Printer Port (LPT1) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce 6800 GS/XT (256 MB) Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (1549728) Multimedia: Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface




KoЯsakoff

Captain

50 XP

7th November 2003

0 Uploads

6,585 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

You do realise you are running a very poor system right? COD4 doesn't need much compared to MOH AIR, but it needs something. You seem to be a bit low on ram. Have you tried shutting down applications that you do not need?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 13 years ago

1 GB of RAM will do the trick.. All I have is X 700 Pro and 1 GB of DDR2 RAM.. I can run the game on max graphics.. Are you talking about a problem with starting MP?.. I had a problem trying to start multiplayer a while back.. I was really pissed off because main reason why I buy games is too play them online!.. If you have Realtek audio, that is your problem.. Vista has many problems with new games.. New user friendly interface my ass. Hu?.. Go in your Sound options under Control Pannel.. Go under Recording (yes I know it sounds weird) and make sure that Stereo Mix is enabled.. That should fix your problem if you're not able to start up MP.. Maybe for SP as well.. I hope it does.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 13 years ago

thanks for the reply but that didn't do it. I guess I need a new machine