Unable To Launch COD4 -1 reply

Please wait...

thejwoshow

I'm too cool to Post

50 XP

18th November 2007

0 Uploads

10 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

Ok,sometimes when i launch into the game,i can get in,but both my menu and my game look like this.blob.jpg When i am unable to get into the game,it enters into the launch window,then i get this error code ----- Initializing Renderer ---- ----- Client Initialization Complete ----- Attempting 44 kHz 16 bit [Windows default] sound ----- R_Init ----- Getting Direct3D 9 interface... Pixel shader version is 2.0 Vertex shader version is 2.0 Video card or driver doesn't support vertex shader 3.0 or better. Shader model 3.0 rendering path will not be available. Video card or driver doesn't support pixel shader 3.0 or better. Shader model 3.0 rendering path will not be available. Shader model 2.0 code path is available. Using Shader model 2.0 code path because it is the best available path on this hardware. Attempting 640 x 480 fullscreen with 32 bpp at 60 hz Game window successfully created. Creating Direct3D device... Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0 Loading fastfile code_post_gfx Loading fastfile ui Loading fastfile common Initializing render targets... Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha Initializing static model cache... Initializing dynamic buffers... Initializing particle cloud buffer... Creating Direct3D queries... Setting initial state... DirectX reports 256 MB of video memory and 445 MB of available texture memory. Using video memory size to cap used texture memory at 240 MB. Texture detail is set automatically. Using picmip 0 on most textures, 1 on normal maps, and 3 on specular maps

Create2DTexture( 3_cursor3, 64, 64, 0, 861165636 ) failed: 8876086c = Invalid call My System Specs Are As Follow's: OS:XP Pro SP2 With All Update's Vid Card: Radeon X750 Pro With 256mb Ram And Newest Driver's. Ramm:1Gb DDR CPU:AMD 3500+ 64 Sound:Phillip's Sound Agent 2 Any help Would Be Much Appreciated.Thank's Guy's :D




thejwoshow

I'm too cool to Post

50 XP

18th November 2007

0 Uploads

10 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

I got it fixed. Heres what i did,i hope this helps anyone with the same problem. Go into catalyst,Click the 3D tab on the left,Go to more settings,Check the "Support DXT Texture Format's" box.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 11 years ago

lol.. Shouldn't you delete the forum though because of the fact you fixed it?.. =p.. Good job with putting the picture up though!.. It really does help.. You can tell it is graphics card settings.. The shading config is all distorted.. Good work! :)




the1chaos VIP Member

I pretend to do stuff.

100,595 XP

16th January 2004

0 Uploads

9,047 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

We always leave threads as a reference for members who might have the same problem. Not to mention that he can't actually delete the thread. Presuming that's what you're talking about.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 10 years ago

Worked!!!! Sticky this, or add to other troubleshooting resolutions. Thanks!




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 10 years ago

i got the same problem but i can't find the "more settings" option in the catalyst only the standard settings ....pls tell me where is the option or make me a screen of where it is ..Thank you!




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#7 9 years ago

well it work but my graphic suck, if i change it back i get an directX error or CodMW2 error wtf !? :confused::bawl: help !! :nodding:




Goody. VIP Member

Former Network Admin and Former Forum Admin

98,484 XP

26th July 2005

4 Uploads

8,392 Posts

3 Threads

#8 9 years ago

This thread is far to old to be revived. Read the faqs and start again, thanks :lock: