Map Editor Problems -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 11 years ago

Hey guys I've run into a problem since they put out the new patch the map builder will not start and when I reinstall it and put in all the patches but the last one it works however I can't place any buildings anymore it seems to lagg out the world builder with just 1 building any thoughts? or should I just contact relic and tell them to put out a patch to fix the patch? lol




louthleviathan

I don't spend enough time here

50 XP

28th July 2007

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

I agree, it definitely needs another patch. Everytime I go to work on my levels it lasts about 5 mins then crashes.

If I place a spline or building it crashes, very random. The World builder needs some fine tuning!

Over to you Relic...... ??




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 11 years ago

I didn't discover this, but I read it on Coh replays, all you have to do to fix is go into you're worldbuilder folder c/programfiles/thq/worldbuilder etc... Create a folder called datapreview, This will solve it... And note, I did not find this solution, I read about it on a diffrent website..




louthleviathan

I don't spend enough time here

50 XP

28th July 2007

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#4 11 years ago
eastbeach;3842805I didn't discover this, but I read it on Coh replays, all you have to do to fix is go into you're worldbuilder folder c/programfiles/thq/worldbuilder etc... Create a folder called datapreview, This will solve it... And note, I did not find this solution, I read about it on a diffrent website..

I read this on the main World Builder problems and solutions thread. But there is no Worldbuilder folder, just the COH folder. I have the folder in the main COH folder and it's not doing much good at the moment.