Bugsplat error -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 11 years ago

I have installed the game and when I am playing (at 30 min. more or less) my CoH crashes. Always I have the option to send a report to Relic. And if I go to the eventviewer (Windows) I see the BlugSplat error message. I have tried different options: - I downloaded the last drivers of ATI. - I reinstalled CoH - Update my Windows. But always I have the same problem. Someone Have the same problem? Any Idea? My specs are: CPU: Q6600 RAM: 4GB DDR3 Graphic Card: ATI 4870x2 2GB DDR5 OS: Windows Vista 32bits.

Thank you.




Pille

Ex Network Staff Veteran

50 XP

11th June 2004

0 Uploads

991 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

Some custom maps are known to cause such crash errors. Which version of CoH do you have? Addon, patch? Which game mode do the crashes occur in?




greenwood

I don't spend enough time here

50 XP

11th July 2006

0 Uploads

19 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

Hi I have the same problem I have all the addons and about 30 minutes in the game freezes and crashes to desktop have 4gig of ram dual core amd processor and 512mb ati graphics card




Lethal Dosage

SS Sturmregiment Wotan

50 XP

26th August 2007

0 Uploads

540 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

What does the warnings.log say? To find it go to My Documents\My Games\Company of Heroes\.

Without knowing what the warnings.log says, the only thing i can recommend is playing with your graphics settings, increasing or decreasing certain settings. Decreasing some Audio settings can also help like the Evironmental Reverb, etc.




greenwood

I don't spend enough time here

50 XP

11th July 2006

0 Uploads

19 Posts

0 Threads

#5 11 years ago

I think my mistake was buying the game from Steam. I keep having to download missing files.