Help Map Problems!!! -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

shlomo

shlomo the jew

50 XP

26th November 2006

0 Uploads

71 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

OMG i did everythin can anyone help me????? non of the maps i downloaded show up in skermish. and how do i activate mods???? please help.. if anyone whants email me at [EMAIL="maltrexgibtron@yahoo.com"]maltrexgibtron@yahoo.com[/EMAIL] :bawl: PLEASE HELP!!!!! :bawl: AND IF YOU DONT... *sniff sniff* well then screw you :moon:




onajourney41

hi

50 XP

14th November 2006

0 Uploads

19 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

create a shortcut to company of heroes, then right click the shortcut and click properties then in target put in -dev it should look like this

"X:\Program Files\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -dev

but without the X its really a C




shlomo

shlomo the jew

50 XP

26th November 2006

0 Uploads

71 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

it said not a specifid target and this is the short cut thing i put in "E:\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe"-dev and i copid past NOT WORKING WAAAAA:bawl: arr angry ammmm be more spesific.




shlomo

shlomo the jew

50 XP

26th November 2006

0 Uploads

71 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

HOLY SHITE I WORKS THANK YOU SO MUTCH THANK YOU!!! G_D BLESS :bows:




shlomo

shlomo the jew

50 XP

26th November 2006

0 Uploads

71 Posts

0 Threads

#5 11 years ago

ok now how do i make mods work!:lookaround:




AirAssault101

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

1st December 2006

0 Uploads

199 Posts

0 Threads

#6 11 years ago

Ok, I have several maps downloaded and they do not work. I have changed the shortcut to the -dev thing, I installed them to ...ww2/data/scenarios/SP and MP and they dont show up in either skirmish or multiplayer. I put them in files of the map name. Is this wrong? I saw in a forum something about .sga files, none of these maps have one, they have .sgb and .tga though. I tried placing all the files that come with each map in those folders and it does not work. I tried doing all these in both docs n settings/allusers...... and the CoH directory route and neither work. ANY SUGGESTIONS??????




shlomo

shlomo the jew

50 XP

26th November 2006

0 Uploads

71 Posts

0 Threads

#7 11 years ago

ok make sure it in mp not sp then make shure the -dev has a space betwene it e.g "E:\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -dev "E:\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -dev see space! i gave my rout you have different right click short cut then were it said target in put your thing "E:\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -dev DONT FORGET SPACE!!




AirAssault101

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

1st December 2006

0 Uploads

199 Posts

0 Threads

#8 11 years ago

I have the space, I put them in MP, still does not work. Is it a file placement issue? I put the downloaded maps in files called "Omaha Beach (2)" or "Battleaxe (2)" does that make a difference? Or do you just place all the downloaded files in MP? So there is a ton of files in the folder?




AirAssault101

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

1st December 2006

0 Uploads

199 Posts

0 Threads

#9 11 years ago

YEEEEEEEEESSSS!!!!! I finnally figured it out! You have to actually click on and use the modified shortcut with the -dev in it. I was using the one that comes up in start menu from frequent use. Im retarded.




shlomo

shlomo the jew

50 XP

26th November 2006

0 Uploads

71 Posts

0 Threads

#10 11 years ago

gr8 Now HOW DO I GET MOD TO WORK!!!!!:eek: :bawl:




  • 1
  • 2