Problems installing 1.3 patch -1 reply

Please wait...

{SWAT}sgt.Adam

~)BH(~ clan member

50 XP

13th December 2004

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

I have tried several times to install the 1.3 full patch, but this error keeps popping up: Could not find the registry key for Company of Heroes. Please make sure that Company of Heroes is installed correctly.

Now, I own a legal copy of CoH and have been playing it for a while, and I have even tried reinstalling the game to prevent this error - but no luck. The only thing I think might be causing this problem is the fact it is installed on my external hard drive. Unforunately, I am pretty much out of space on my C: drive, so intalling it there is not an option.

Any help would be appreciated.




AirAssault101

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

1st December 2006

0 Uploads

199 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

The external situation might be the problem. If not I had a similar problem with Age of Empires III Warchiefs expansion. If you go start/run/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/THQ/Company of Heroes then on the right it should have an InstallDir that says driveletter:/prog files/THQ/CoH/. If it has something different right click the InstallDir and modify it to go there. When I found this with AoE3 it was only to D:/ instead of the full path. You might have to get another internal drive to avoid that pesky problem.

OR if you have version 1.2 you need the 1.2-->1.3 patch instead of the full 1.3, I made that mistake as well.




Fyurii

NEKRON!!!!!!!

50 XP

4th August 2006

0 Uploads

3,477 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

I'm having problems installing any patch above 1.2

Each time it says I have to install the previous version patches. Even when using the 1.0 to 1.3 + 1.0 to 1.4!

I've tried resetting the version number in the registry, but only 1.2 works, and same again with all the others!

I do not use online play, only LAN play round at my mates house, because it is his copy of the game.

Any help would be appreciated!!!




AirAssault101

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

1st December 2006

0 Uploads

199 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

Did you try the incremental patches? 1.2-->1.3 and 1.3--> 1.4? I tried to go from 1.0 to 1.3 and it didnt work. I had to go 1.0 to 2 then 3.




Fyurii

NEKRON!!!!!!!

50 XP

4th August 2006

0 Uploads

3,477 Posts

0 Threads

#5 12 years ago
AirAssault101;3424114Did you try the incremental patches? 1.2-->1.3 and 1.3--> 1.4? I tried to go from 1.0 to 1.3 and it didnt work. I had to go 1.0 to 2 then 3.

No luck with them either :(

Will re-install game nxt time at my mates house, then try patching.




Fyurii

NEKRON!!!!!!!

50 XP

4th August 2006

0 Uploads

3,477 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

Game reinstalled, and patched up!

Probs overwith.... for now at least.