how do i add bots in offline multiplayer game??please help urgently -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 12 years ago

hey cs guru's ... i want to play cs offline in multiplayer mode... for that i create a server and load a map.... then only i am seen in the players menu after pressing the "tab" key... how do i add computer players in the game...

please help...

thanx... :)




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 12 years ago

... when you open the multiplayer game creating window there are tabs that have different settings

so just play around with those and u got ur bots




Rikupsoni

Victim of Forgotten HopeForum bystander

50 XP

26th April 2004

0 Uploads

3,047 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

Yeah when you start the server you can choose.

Also in the console, bot_add t and bot_add ct

then bot_kick name or bot_kick all, bot_kick t or ct etc.

Bot_difficulty 0-3.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 12 years ago

thnx for writing in... actually mine is counterstrike condition zero..

and commands like bot_*** are replied as 'unknown command' and there arent any server settings !!

any idea




=ELITE=^Moto^

The man with the plan.

50 XP

28th February 2005

0 Uploads

204 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

I have CZ, in the multiplayer menu, create a server, then add a bot in the options tab.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 12 years ago

wel i cant follow... here r wat i see-- 1. after choosing 'create server', 2 options come up.. a. server: (has sub title:MAP ) b. game: (has sub titles: hostname,max players,server password,valid teams;leave blank....,frags etc)

these are all the options i can see ...wat do i need to do..and wat should i change pls help..dying to play multiplayer... thnx




Rikupsoni

Victim of Forgotten HopeForum bystander

50 XP

26th April 2004

0 Uploads

3,047 Posts

0 Threads

#7 12 years ago

I don't have CZ installed but IIRC it's the same almost.

At the start too or click that tab. There you can make the bot options.

Are you sure your Condition Zero is up-to date, update it.

attachment.php?attachmentid=45790&d=1138450709