hi can i get some help? -1 reply

Please wait...

thisguyiknow

I'm too cool to Post

50 XP

4th October 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

I downloaded wolfen about 4 days ago, saved it to a cd-r and reformatted my computer. I got back everything up to normal, i installed wolfen again go to play the game and it gives me this.

ET 2.55 win-x86 May 27 2003 ----- FS_Startup ----- Current search path: C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\etmain\pak0.pk3 (3725 files) C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\etmain\mp_bin.pk3 (4 files) C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory/etmain

---------------------- 3729 files in pk3 files execing default.cfg couldn't exec language.cfg couldn't exec autoexec.cfg Hunk_Clear: reset the hunk ok ...detecting CPU, found Intel Pentium III Bypassing CD checks ----- Client Initialization ----- ----- Initializing Renderer ---- ------------------------------- ----- Client Initialization Complete ----- ----- R_Init ----- Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL ...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\SYSTEM\opengl32.dll' ): succeeded ...setting mode 4: 800 600 FS ...using desktop display depth of 16 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...23 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...23 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (4) ...setting mode 4: 800 600 FS ...using colorsbits of 16 ...calling CDS: ok ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...23 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...23 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver ...initializing QGL ...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available ...shutting down QGL ----- CL_Shutdown ----- RE_Shutdown( 1 ) ----------------------- GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Any ideas, and thanks for the help if you got any ideas.




thisguyiknow

I'm too cool to Post

50 XP

4th October 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

never mind, but thanks i read the one below this i wasnt to sure it was the same GL but yea he is right update your video card.. thanks. Any one know what the best patch is for just multiplayer?




L2RedKnight

I don't spend enough time here

50 XP

19th December 2003

0 Uploads

11 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

Yes that is correct, I had the same problem, installed the nVidia drivers for my card (vs Windows default drivers) and it works great now. There is only one patch for ET at this time it is 1.02 make sure you dl it and install it then you should be good to go. Good luck and have fun