Error? -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 15 years ago

what do i do? 1495 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 256 MB System Memory 32 MB Video Memory Winsock Initialized Hostname: **** IP: ***.***.***.*** doom using MMX & SSE & SSE2 for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode enabled Denormals-Are-Zero mode ------ Initializing File System ------ Current search path: C:\Program Files\Doom 3/base C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.pk4 (8972 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak000.pk4 (2698 files) C:\Program Files\Doom 3\base\game00.pk4 (2 files) game DLL: 0x0 in pak: 0x0 file system initialized. -------------------------------------- ----- Initializing Decls ----- ------------------------------ ------- Initializing renderSystem -------- using ARB renderSystem renderSystem initialized. -------------------------------------- 4966 strings read from strings/english.lang Couldn't open journal files execing editor.cfg execing default.cfg couldn't exec DoomConfig.cfg couldn't exec autoexec.cfg 4966 strings read from strings/english.lang ----- Initializing Sound System ------ sound system initialized. -------------------------------------- ----- R_InitOpenGL ----- Initializing OpenGL subsystem ...registered window class ...registered fake window class ...initializing QGL ...calling LoadLibrary( 'opengl32' ): succeeded Couldn't find proc address for: wglGetExtensionsStringARB Couldn't find proc address for: wglSwapIntervalEXT Couldn't find proc address for: wglGetPixelFormatAttribivARB Couldn't find proc address for: wglGetPixelFormatAttribfvARB Couldn't find proc address for: wglChoosePixelFormatARB Couldn't find proc address for: wglCreatePbufferARB Couldn't find proc address for: wglGetPbufferDCARB Couldn't find proc address for: wglReleasePbufferDCARB Couldn't find proc address for: wglDestroyPbufferARB Couldn't find proc address for: wglQueryPbufferARB Couldn't find proc address for: wglBindTexImageARB Couldn't find proc address for: wglReleaseTexImageARB Couldn't find proc address for: wglSetPbufferAttribARB ...calling CDS: ok ...created window @ 0,0 (640x480) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...attempting to use stereo ...PIXELFORMAT 7 selected ...creating GL context: succeeded ...making context current: succeeded Couldn't find proc address for: wglGetExtensionsStringARB Couldn't find proc address for: wglSwapIntervalEXT Couldn't find proc address for: wglGetPixelFormatAttribivARB Couldn't find proc address for: wglGetPixelFormatAttribfvARB Couldn't find proc address for: wglChoosePixelFormatARB Couldn't find proc address for: wglCreatePbufferARB Couldn't find proc address for: wglGetPbufferDCARB Couldn't find proc address for: wglReleasePbufferDCARB Couldn't find proc address for: wglDestroyPbufferARB Couldn't find proc address for: wglQueryPbufferARB Couldn't find proc address for: wglBindTexImageARB Couldn't find proc address for: wglReleaseTexImageARB Couldn't find proc address for: wglSetPbufferAttribARB ------- Input Initialization ------- Initializing DirectInput... mouse: DirectInput initialized. keyboard: DirectInput initialized. ------------------------------------ sound: STEREO X..GL_ARB_multitexture not found X..GL_ARB_texture_env_combine not found X..GL_ARB_texture_cube_map not found X..GL_ARB_texture_env_dot3 not found X..GL_ARB_texture_env_add not found X..GL_ARB_texture_non_power_of_two not found X..GL_ARB_texture_compression not found X..GL_EXT_texture_filter_anisotropic not found X..GL_EXT_texture_lod not found X..GL_1.4_texture_lod_bias not found X..GL_EXT_shared_texture_palette not found X..GL_EXT_texture3D not found X..GL_EXT_stencil_wrap not found X..GL_NV_register_combiners not found X..GL_EXT_stencil_two_side not found X..GL_ATI_separate_stencil not found X..GL_ATI_fragment_shader not found X..GL_ARB_vertex_buffer_object not found X..GL_ARB_vertex_program not found X..GL_ARB_fragment_program not found ******************** ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features ******************** Error during initialization Shutting down OpenGL subsystem ...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success ...deleting GL context: success ...releasing DC: success ...destroying window ...resetting display ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL




Gift

unDutchable

50 XP

23rd February 2004

0 Uploads

6,449 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

It's your videocard. It says:

******************** ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features ********************

So only thing you can do is get another vid. Card. But first try to install the latest drivers for your vid. card. What vid. card do you have now?




SnoopJeDi

We call this the BFG 9000.....

50 XP

17th December 2004

0 Uploads

94 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

It looks like your Video Card is flat-out not supported.

32 MB Video Memory

Doom 3 needs at least 64mb of Video Memory. This looks like you're using a very old video card or an on-board card. You'll need to buy a new card to get this working. However, looking at your system specs, that really isn't going to help much. Even disabling most of the features, low quality and 640*480, you'll probably get a crappy framerate.

Hate to say it, but your system is quite low the Doom 3 food chain.