New patch didn't install -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 10 years ago

What's up, peoples

So yeah, I downloaded the 1.3.1 patch and it installs and everything.. but when I go to start it I get this ish:

DOOM 1.3.1.1304 win-x86 Jan 16 2007 15:36:51 2667 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 1024 MB System Memory 128 MB Video Memory Winsock Initialized Found interface: {06913DBF-9711-49A8-B1F3-C40434A9B73A} Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC - Packet Scheduler Miniport - 192.168.1.100/255.255.255.0 Sys_InitNetworking: adding loopback interface doom using MMX & SSE & SSE2 for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode enabled Denormals-Are-Zero mode ------ Initializing File System ------ Loaded pk4 C:\Program Files\Games\Doom 3\base\game01.pk4 with checksum 0x51c6981f Loaded pk4 C:\Program Files\Games\Doom 3\base\game02.pk4 with checksum 0xf3ec6f7 Loaded pk4 C:\Program Files\Games\Doom 3\base\game03.pk4 with checksum 0x5d4230ea Loaded pk4 C:\Program Files\Games\Doom 3\base\pak005.pk4 with checksum 0x8ffc3621 Loaded pk4 C:\Program Files\Games\Doom 3\base\pak006.pk4 with checksum 0x95b65ab Loaded pk4 C:\Program Files\Games\Doom 3\base\pak007.pk4 with checksum 0x666bdb3c Loaded pk4 C:\Program Files\Games\Doom 3\base\pak008.pk4 with checksum 0x23ae5993 Current search path: C:\Program Files\Games\Doom 3/base C:\Program Files\Games\Doom 3\base\pak008.pk4 (3 files) C:\Program Files\Games\Doom 3\base\pak007.pk4 (38 files) C:\Program Files\Games\Doom 3\base\pak006.pk4 (48 files) C:\Program Files\Games\Doom 3\base\pak005.pk4 (63 files) C:\Program Files\Games\Doom 3\base\game03.pk4 (2 files) C:\Program Files\Games\Doom 3\base\game02.pk4 (2 files) C:\Program Files\Games\Doom 3\base\game01.pk4 (2 files) game DLL: 0x0 in pak: 0x0 Addon pk4s: file system initialized. -------------------------------------- Unknown command 'vid_restart' idRenderSystem::Shutdown() Shutting down OpenGL subsystem ...shutting down QGL Couldn't load default.cfg

can y'all help me out?

much appreciated

-Serio' K




Dafama2k7

I follow teh Moo!

50 XP

29th September 2006

0 Uploads

622 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

Try to remove any doomconfig.cfg and Autoexec.cfg you may have on the base and d3xp folders.

And make sure that you have in the base folder the next files...:

C:\Program Files\Games\Doom 3\base\pak000.pk4 C:\Program Files\Games\Doom 3\base\pak001.pk4 C:\Program Files\Games\Doom 3\base\pak002.pk4 C:\Program Files\Games\Doom 3\base\pak003.pk4 C:\Program Files\Games\Doom 3\base\pak004.pk4

That it seems you are missing, you may need to copy this files from a backup or reinstall Doom 3 and then reinstall the patch.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 10 years ago

Hmm.. I looked in my base and I got all o' those Pak's

so I guess I'll try and remove those other files.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 10 years ago

Ohhh haha, I was installing it in the wrong place.

It's all good now, thanks




Dafama2k7

I follow teh Moo!

50 XP

29th September 2006

0 Uploads

622 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

Ah, ok, take care Serial K. :D




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 10 years ago

Thanks man, I appreciate the kindness.