OPEN GL not STARTING ? -1 reply

Please wait...

ajturk

I'm too cool to Post

50 XP

4th August 2004

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Hi All, I installed doom3 and it seems when the loading screen startes running , an error comes up at the top and states that it could ot initialize the GL. Whats with that. I have downloaded the latest drivers for the card (Nvidea 9950) but still no go.... maybe a patch will be released eventually to solve some of the common problems.:uhm: any help would be great ! thanks Ajturk




enchanter

I'm too cool to Post

50 XP

4th August 2004

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

i am having a similar problem.

when i click 'start new game' its goes through the loading screen, then Doom III closes.

I think it might have something to do with DirectX, though I did install 9 when I was installing the game. =\

is this a common thing going on?




oRAKLE

I'm too cool to Post

50 XP

4th August 2004

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

similar problem config ::deal: 3014 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & HTT 1024 MB System Memory 256 MB Video Memory error msg::deal: ERROR: LoadTGA( textures/bigchars.tga ): Only type 2 (RGB), 3 (gray), and 10 (RGB) TGA images supported ******************** idRenderSystem::Shutdown() Shutting down OpenGL subsystem ...shutting down QGL LoadTGA( textures/bigchars.tga ): Only type 2 (RGB), 3 (gray), and 10 (RGB) TGA images supported Shutting down OpenGL subsystem ...shutting down QGL

:uhoh: I have directx 9.0c and the 61.77 driver of nvidia ... plez Help me ... oRAKLE




ajturk

I'm too cool to Post

50 XP

4th August 2004

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

YA, I have the same 61.77 driver and directx 9.0c.

Mine says "can't initialize the GL" in that entry DOS screen that starts the game. PATCH PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AJTURK:mad: