ROE suddenly hates Mods -1 reply

Please wait...

The9thDoctor

I'm too cool to Post

50 XP

19th August 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

Just recently, I've found it impossible to get any mod for ROE to work. IT doesn't seem to matter which mod it is, but each time I try to use a mod, the same error message appears at the bottom, mocking me:

Error: file script/d3xp_events.script, line 4: Unknown event 'asin' Cannot write doom config

All the mods seem to hate this line in that script, which is in both ROE and the mod scripts:

scriptEvent float asin( float a );

I have even tried removing this line from both ROE and the mod scripts. The same error message keeps appearing!

This seems to be something to do with the latest update, but I'm not sure.

I've also tried using the d3toROE mod, but that just crashes.




Dafama2k7

I follow teh Moo!

50 XP

29th September 2006

0 Uploads

622 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

This happens because you are trying to load a ROE mod from base, make sure you are on d3xp typing this on the console...:

set fs_game_base d3xp reloadEngine

Then you can go to the mods menu and load any ROE mod, try it and tell me if you succed.




The9thDoctor

I'm too cool to Post

50 XP

19th August 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

Nope. Now it's complaining about something called a bloodstone weapon on line 14, but not saying which scrip this particular line 14 is in, though probably weapons.




Dafama2k7

I follow teh Moo!

50 XP

29th September 2006

0 Uploads

622 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

Well, you now have middle fixed, because now you are really using ROE, but for some reason you have some bad file or line on bloodstone weapon (artifact), then let's go trace it...:

Check if you have any extra mod (.pk4 file) or def and/or script folder/s in your d3xp folder thas is unofficial or what mod you are trying to use with ROE ?

Also if can show any screenshot, will be easy for me to track the bugs, because this problem it's a really small bug or something do you have or does that is wrong, so tell me what you can, i want to help.




The9thDoctor

I'm too cool to Post

50 XP

19th August 2003

0 Uploads

6 Posts

0 Threads

#5 11 years ago

Did some checking. There's nothing in the roe folder that there should not be so far as I can tell. Will endeavour to get a screanshot of ROEs complaints.

cheers for the assist BTW

EDIT Can't get a screanshot.

I've tried removing all copies of the scriptline that gives this: Error: file script/d3xp_events.script, line 4: Unknown event 'asin' And subsequently put them back in.

It still crops up each time I load a ROE mod (forgot to mention that I always fire up ROE first). ROE itself works fine on it's own.

THe line 14 error about the bloodstone artefact has vanished completely, I can't reproduce that for some reason.

Gonna trie the good old fashionned reinstall aproach




Dafama2k7

I follow teh Moo!

50 XP

29th September 2006

0 Uploads

622 Posts

0 Threads

#6 11 years ago

You have this Error: file script/d3xp_events.script, line 4: Unknown event 'asin' because you are trying to use a ROE mod from D3 base and you should use it from D3XP (D3 ROE)...:

Make sure you are on ROE tyoing this on the console or including this in the autoexec.cfg...:

set fs_game_base d3xp set fs_game roemodxxx // or whatever his folder name of the roe mod is...

reloadEngine