Problem with Mission Editor and its killing me -1 reply

Please wait...

karkinelite

Cool story bro

50 XP

18th March 2006

0 Uploads

700 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

ok i have the dow tools 1.41 and i was making a map yesterday and i used stuff from winter assualt like the new decals and props that come with it when u get WA well yesterday i got back on to work on that map and all the stuff that i used for WA are pink boxes or qusetion marks and its pissing me off i cant use large fire or guardsmne props and i have WA installed on my computer can anyone help me plz, its killing me:mad: :bawl:




-=[Ranek]=-

LOTRO Junkie.

50 XP

31st December 2005

0 Uploads

1,607 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

hmmmm wierd you usually get this when downloading maps with there own decals and such but ive never heard of this :S just feel lucky i cant even get the tools to work on my PC.




karkinelite

Cool story bro

50 XP

18th March 2006

0 Uploads

700 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

my friend has that prblem he cant get the tools to work on his pc either and i did dl the community map pack 4 could that have done somthing Edit: ok i justed played another map in WA its my battle for polia map well anyways in mission editor the stuff from WA thats used on that map is now pink it used to be what it really was but then i played it in WA and all the stuff that showed up pink in ME showed up normal in WA WTF is wrong i want my stuff form WA on ME when i fuckin have it




-=[Ranek]=-

LOTRO Junkie.

50 XP

31st December 2005

0 Uploads

1,607 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

hmmm very very wierd i wish i could help you mate.




karkinelite

Cool story bro

50 XP

18th March 2006

0 Uploads

700 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

the weird thing is i did have all the stuff then the next day i got on to work on it all the stuff that i used like large fire is only in wa and the large fire was a pink box




LNA-Big_D

Now Posting Less Crap!

50 XP

27th July 2006

0 Uploads

108 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

I know whats happening but I can help with the models turning into pink boxes. Whats Happening: When Reopening the map the Mission Editor is Opening it as standard Dawn of War instead of Dawn of War Winter Assault. To Fix Bink Boxes: Export everything from that map. Then Start a new map useing the Dawn of War Winter Assault option or what ever mod you're using and the same size map. Then import all the exported stuff and you will have your map minus decals and ground textures.