Problems with Community Map Pack 1 -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 12 years ago

So I decided to download the updated version of Map Pack 1 and install it (into my DC folder). Every time I launch the game now, it crashes to desktop. I looked at the warnings.log and this is what I see: 20:14:36.56 LOCALIZER -- Requested string ID '38000' does not fit in a valid key range! 20:14:36.56 MOD -- Initializing Mod dxp2, 1.0 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to load archive 'W40k\Locale\english\W40kDataLoc.sga' 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to load archive 'W40k\Locale\english\W40kDataKeys.sga' 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to load archive 'W40k\W40kData.sga' 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to load archive 'W40k\W40kDataGOTY.sga' 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to load archive 'W40k\W40kData-SharedTextures-Full.sga' 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to load archive 'W40k\Locale\english\W40kData-Sound-Speech.sga' 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to load archive 'W40k\W40kData-Sound-Full.sga' 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to load archive 'W40k\W40kData-Whm-High.sga' 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to open folder 'DXP2\Locale\english\Data'. 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to open folder 'DXP2\Data_Shared_Textures\Full'. 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to open folder 'DXP2\Data_Sound\Full'. 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to open folder 'DXP2\Data_Music'. 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to open folder 'DXP2\Data_Whm\High'. 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to open folder 'W40k\Locale\english\Data'. 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to open folder 'W40k\Data_Shared_Textures\Full'. 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to open folder 'W40k\Data_Sound\Full'. 20:14:36.56 MOD -- Warning: Failed to open folder 'W40k\Data_Whm\High'. 20:14:36.56 MOD -- failed to load Terrain Type definitions 20:14:36.56 WXP Mod Init -- Failed load for step: 'Terrain TYPE Manager' 20:14:36.56 Mod Interface Init -- Failed load for step: 'Mod Init' 20:14:36.56 GAME -- Failed to initialize MOD 'dxp2'! 20:14:36.56 FE -- Failed to init MOD! 20:14:36.56 GAME -- Ending FE 20:14:36.56 GAME -- Shutdown quit 20:14:37.06 SPOOGE -- 616.00MB available texture memory 20:14:37.06 SPOOGE -- 616.00MB available texture memory 20:14:37.07 Application closed with error code 4 Is there something else I need to download to get those files installed? None of those files were part of the Map Pack 1 install. There didn't seem to be an uninstall for the mod either, so I couldn't just back out the changes. Thanks.




Sekmet

Fear my Pussy!

50 XP

7th July 2005

0 Uploads

770 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

most of all that is normal but this part seems a bit odd to me "", ill dl the map pack and have a look, did you put the files in dxp2 or w40k of dow - dc? 20:14:36.56 MOD -- failed to load Terrain Type definitions 20:14:36.56 WXP Mod Init -- Failed load for step: 'Terrain TYPE Manager' 20:14:36.56 Mod Interface Init -- Failed load for step: 'Mod Init' 20:14:36.56 GAME -- Failed to initialize MOD 'dxp2'! 20:14:36.56 FE -- Failed to init MOD! 20:14:36.56 GAME -- Ending FE 20:14:36.56 GAME -- Shutdown quit




Ruley

The Resident Anime Addict

50 XP

10th December 2006

0 Uploads

1,853 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

i have cmp1, the old one tho. all i did was copy and paste the files fram WA to DC




Blubbles

Filefront Tech Dude

50 XP

28th December 2006

0 Uploads

272 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

If u ask me, a lot of the codes look like patch problems