skipping problem?? -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 12 years ago

im having the game skip on me rather badly the sound mostly, it dosnt matter what i play who i play. ive pacthed and it didnt help at all im using a p4 3.07ghz 1gb ram 256 5500 fx nivida creative sb audigy 2 zs sound card everything works just fine one ne other game, ive tried ajusting settings in gameand i cant get ne thing to work, i play C&C generals and world of warcraft perfect, so im not understanding y im have problems.




mad_chipmunk

I live on Gaming Forums

50 XP

25th April 2005

0 Uploads

1,229 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

Try reinstalling + deleting the directory




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 12 years ago

tried and failed. unstalled the game. deleted directory and re-installed. still having problem




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 12 years ago

unstalled,dir deleted, re-installed, still having problem




mad_chipmunk

I live on Gaming Forums

50 XP

25th April 2005

0 Uploads

1,229 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

Are your sound drivers up to date?




Flash525

The Carbon Comrade

50 XP

14th July 2004

0 Uploads

15,103 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

This problem, is it in-game or on the mission movies? If the problem with sound is when playing the game, there isn't much (to my knowlege) you can do about it. However, if the sound is like that in the game movies (when playing the missions) then you'll probably need to decrease the sound or graphis quality. I've had this problem in the past.




Sekmet

Fear my Pussy!

50 XP

7th July 2005

0 Uploads

770 Posts

0 Threads

#7 12 years ago

i have this too and nothing seems to make it go away, all my sound stuff is up to it but still. when eldar talk do thay speed up and slow down heaps?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#8 12 years ago

yes, and i have all my setting on low, still doing it on video and in game