Slight problem with making maps -1 reply

Please wait...

The Inquestion

We are the Grey Knights

50 XP

16th June 2005

0 Uploads

62 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

Right here we go. This has been here for quite a while now and i really wont some help! I start a new map on map editor with winter assult. I do my stuff and all then i get bored and turn it off. When i come back on to do some more work on a map, all the decals and stuff from winter assult turn into pink boxes or pink question marks now it would be such a help if someone solved this problem for me thanks! p.s i have this other problem where when i play a game and one of my units die instead of blood comming out of them, they are pooring pink question marks out of them... so another problem what needs to be solved please.... Anyone noticed how buggy Dawn of war is...




GoogleMoogleMaximus

Antidotes are useful

50 XP

27th November 2005

0 Uploads

3,551 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

weird, try reinstalling DOW if that fails, youre screwed but theres nothing else to do.




IBBoard

Artificer Minoris

50 XP

30th January 2006

0 Uploads

807 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

If you've done a WA map and all of the WA stuff (and only the WA stuff) has later turned in to pink squares/question marks then the chances are it doesn't think it's a WA map any more. From what I know, that usually means you've saved it under the W40K folder instead of under the WXP folder.

As for the pink question marks instead of blood, I've never had that but it sounds like you have a corrupted texture. Have you tried replacing the blood decals with anything?




RolfZeSlasher

King in Yellow

50 XP

3rd April 2006

0 Uploads

126 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

are you saving it in wxp? because i saved it in w40k and that happened be shure to save it in wxp




The Inquestion

We are the Grey Knights

50 XP

16th June 2005

0 Uploads

62 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

k i have sorted that problem with the maps... i was putting them under w40k.... for the blood problem i fixed that too i juest had to re-install DoW and WA compleatly.... so just my stupiedity really... ok then thanks people!!




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 12 years ago

I need this file (c://program files/thq/dawn of war/modtools/datasrc/my_mod) to complete the mod setup cos it wasnt found anywhere so could someone send me a copy of this file plz to [email]wizz1098@yahoo.co.uk[/email]




IBBoard

Artificer Minoris

50 XP

30th January 2006

0 Uploads

807 Posts

0 Threads

#7 12 years ago

That's included in the mod tools, and it isn't a file it's a whole folder (can't remember quite what's in it, though). If it isn't there, try uninstalling the mod tools and reinstalling them.