Help WIth Shaders -1 reply

Please wait...

PRODIGAL SON

I don't spend enough time here

50 XP

10th August 2002

0 Uploads

20 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

Hey ,all Im havin trouble with using shaders the look good and everything but with everyone ive used when i test em in the actual map ,when u walk on them the sound like you are sloshing thru water WHAT THE DEVIL IS THAT ABOUT lol any way if you can help please do. THanks -=]Prod[=-




Simon20000000002

Slightly cooler than a n00b

50 XP

28th November 2002

0 Uploads

30 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

Hmmmmm that is on alot of maps so i really dont think that there is a way, but im no mapper so i might be wrong.




Vova

I want to be like the Admins

50 XP

24th October 2002

0 Uploads

200 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

sorry, cant help ya this time, prod




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 15 years ago

I had this problem before but dont woory, just wait until I remember how to fix it...

What sort of shader are you using? system\caulk or system\caulk_nonsolid?

Are you using proper textures?

Wait.. I just need to think what sort of ---- i used...

:) :cool: :beer: :borg:




Darf Madius

GF makes me horny

50 XP

7th November 2002

0 Uploads

85 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

nah your problem is not with shaders its the textures your using. if you use sp textures thats what will happen so youll have to make your own textures or use different textures




Vova

I want to be like the Admins

50 XP

24th October 2002

0 Uploads

200 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

lol darf r u on a mad posting spree, u said something in like every thread