Robed Model Reskin No Working -1 reply

Please wait...

PRODIGAL SON

I don't spend enough time here

50 XP

10th August 2002

0 Uploads

20 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

HEllo Im trying to do a reskin of the tex_quigon model it skins fine but when i look at the modle from the front you can see thru the robe ..on the botom between the legs...ive tried a number of things but none seem to work. If anyone has a suggestion please help. Thanks Prod!




AutoCept

Broken heart

50 XP

23rd August 2002

0 Uploads

2,452 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

You need a model_default.surf file.




PRODIGAL SON

I don't spend enough time here

50 XP

10th August 2002

0 Uploads

20 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

hmmm i have the surf file in there and its still not working could there be somthing else or do i need to change the surf file in any way




AutoCept

Broken heart

50 XP

23rd August 2002

0 Uploads

2,452 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

Hmm, well what patch are you? It should work.




PRODIGAL SON

I don't spend enough time here

50 XP

10th August 2002

0 Uploads

20 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

im using the latest patch . i toatally started over and i made sure all the surf files were in there and still i can see thru the inside of the robe ..arrg this is so annoying. ive looked back and forthe from my skin and the original and everything is the same , i didnt change anything accept add my skin name where it was necessarry so hypathetically it should work .but no its like it dosnt like to be reskinned. if anyone really wants to help ill send ya the skin to look at Thanks Prod! Oh and by the way the avater on my posts is the skin im working on thats not working!




Ny0

Guess who's back! Back again!

50 XP

31st March 2003

0 Uploads

2,307 Posts

0 Threads

#6 16 years ago

AutoCept couldnt that be a problem with the model_default.skin?