I'm Blind!!! -1 reply

Please wait...

Daracaex

The Dragon

50 XP

22nd July 2006

0 Uploads

169 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

I was sitting down in front of my computer, innocently aiming to snipe a guy on a bridge above me with my bow, when suddenly, my entire screen went black, except for my status bars, weapon and magic symbols, crosshair, and compass. I could still move around myself because I could hear my footsteps. I followed my quest marker to the exit of the cave to see if reloading a different area would help. It didn't. I lit a torch. Nothing. I reloaded my save to just before my screen blacked out. Nada. I COMPLETELY EXITED OBLIVION AND RESTARTED. Still, my screen was black. My game has always run well before. The mods I am running and their loading order are as follows: Oblivion Master File; Visually enchanted Shock 1, Fire 3, Frost 3, drains 1, and soulTrap 1; Improved Lava; sr birthsigns nomax; All of the Bethesda mods; Elaborate eyes; Quest award leveling; Book Jackets Oblivion; Natural Habitat; Natural vegetation; Natural Weather non-HDR 2.1.2 bugfree; Natural Water; Immersive caves manual; xulHeathCreatureAddon; xulHeath; xuldarkforest; PJs Lightning Strikes-Naural Weather-No Shock Changes; xulLushWoodlands; xulAncientYews; xulAncientRedwoods; Oscuros Oblivion Overhaul v. 1.3. I hope someone can help me. I don't think it is something wrond with my computer as I was playing the game for a ful hour before this happened.

EDIT: I also have Dark UI and Dark UI Loading Screens installed.




Fire Legion

Your argument is invalid.

50 XP

11th March 2006

0 Uploads

1,162 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

Uninstall and reinstall it. That might work.




Daracaex

The Dragon

50 XP

22nd July 2006

0 Uploads

169 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

YAY! It worked! Boo! It did the same thing within ten minutes of me starting up my game again. Is there something in one of my mods that conflicts with another mod? If so, I need to get rid of it. Help me!




Lolly

The future is in my pants.

50 XP

5th July 2006

0 Uploads

402 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

Hah! This happened to me once!

Console> Anvil. You should teleport, although you can't see it.

Console> Brumafightersguild.




Daracaex

The Dragon

50 XP

22nd July 2006

0 Uploads

169 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

I've discovered the problem. Seems there was either a bug with PJ's Lightnig strikes, or a conflict with that and either OOO 1.3 or the Bugfree fix of Natural Weather. I removed the mod and everything worked fine. Thanks anyway. EDIT: Nevermind. It fixed it for one load, then I exited to post here and notify the mod-maker, but the next time I loaded my game, it happened again. I'll try your solution.

I tried to do the console thing, but got a message about a script error or something can somebody please help me?!




Reekris

Formerly Red Rebel

60,555 XP

26th January 2004

0 Uploads

5,413 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

It happened to me few times, and it was just a messed up save (had to load a previous save). But yours seems more complex.




Daracaex

The Dragon

50 XP

22nd July 2006

0 Uploads

169 Posts

0 Threads

#7 12 years ago
Red RebelIt happened to me few times, and it was just a messed up save (had to load a previous save). But yours seems more complex.

Yeah. Just a tad [/Sarcasm]. It gets even stranger. All the times before I had thought it was fixed and it ended uo doing it again, I had gone farther into the cave. This time, I tried again and instead exited the cave. That's when it decided not to do anything and let me play for about an hour before quiting. So it seems the problem has to do with only that cave... Interesting...