MOD problems can anyone help me? -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 12 years ago

Ok heres what ive been getting and i need to know how to fix it first i DLed a few MODs like the ranger tent and arimer one and vampire robe that lets you go out in the middle of the day when i played the game and tryed to make an arimer character i got thrown out of the game and tryed to look at the vampire robe and ranger tent but they appeared as a big question mark and got messages like (this was an arimer one) Model load error:meshes\ari\ari_HE_m02.nif cannot load file in meshes\ARI\ARI_HE_m02.nif.will use the default object marker_Error.NIF. Continue running executable? pretty much the same message with vamp robe and tent and the icon appeared as a face with a crossmark on it anyone know how to fix it so i can actualy see the things in game and not the question marks? Please help!!




-Ghost-

Phantom of the Forums

50 XP

20th August 2003

0 Uploads

19,146 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

Getting that kind of error means you probably installed the plugins wrong. Make sure you put all the files for each in the correct folders in your Morrowind folder, otherwise you'll be missing models and textures.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 12 years ago

I just tryed doing what you said i made sure each one is in the correct folder but some of the mods are still getting texture problems like the Dark brotherhood armor MOD keeps appearing as the question mark same with arimer I threw all the correct folders in the correct areas meshes in the meshes folder iconcs in icons..ect Then when i enter the game and try to equip it i just keep getting the beeping sound from when an error comes up then the game shuts down. Anyone know how to fix the problem?




optimal prism

Prism, is the only true answer

50 XP

17th December 2005

0 Uploads

172 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

get wyre mash, search it on google and it should come up, just click some of the ones in the first page.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 12 years ago

Ok ive fixed all of it but 1 mod and thats the vampire robe one that lets you go out in day tryed the same thing that i did to fix the others and fixed most of the robe so i can see the robe i can see the icon and npc wearing it ect.. Except when i try to equip the robe It keeps beeping the error sound and then my game closes its self out how do i fix that?