HELP!!Made Big Mistake -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 15 years ago

Ok I Was Cleaning Out My Etmain Folder And When I Went To Start ET It Said Default.cfg Not Found What Shall I Do!?:confused: :bawl:




*Soviet.Power

Ex-MøđęRāŧǿr ø₣ Geňęrāł Gāmíňĝ

91,380 XP

31st January 2004

0 Uploads

8,283 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

Redownload and install Enemy Territory again... you will have to redo your config and stuff though.




Capt. Queeg

50 XP

13th June 2003

0 Uploads

3,077 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

Copy all your .cfg files to another directory first and then copy them back after you've completed the install.

We could five you a default .cfg but that is not going to be the only thing missing.... SP is right. Do a reinstall.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 15 years ago

good idea ok




Capt. Queeg

50 XP

13th June 2003

0 Uploads

3,077 Posts

0 Threads

#5 15 years ago
Clanws Its Largest And Fastest Rowing Enemy Territory Clan

BTW are you like a Gaming and Boating clan? "We'll beat you at ET and then race you to the other side of the lake 'cause we have the largest paddles ever made?" ;) :D




Northerner Advanced Member

RTCW FILES ADMIN

50 XP

27th March 2002

0 Uploads

156 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

dont forget to save all your maps into another folder and then move them back in after you reinstall. will save you a LOT of time downloading them again! better yet burn them to dvd or cd in case your hard drive ever fails!