Objective Campaign No Quarter And Xpsave -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 12 years ago

Objective Campain No Quarter And Xpsave

Hi there

I have rented an wolfenstein enemy territory server at TrueGaming.nl :: Gameserver & TeamSpeak server rental Now i want to run an objective campain with xpsave enabled.

Now ive made this objective campaign:

set d1 "set g_gametype 2 ; map bucket_v2 ; set nextmap vstr d2" set d2 "set g_gametype 2 ; map password2_final ; set nextmap vstr d3" set d3 "set g_gametype 2 ; map Spring ; set nextmap vstr d4" set d4 "set g_gametype 2 ; map rtcc2 ; set nextmap vstr d5" set d5 "set g_gametype 2 ; map supplydepot3 ; set nextmap vstr d6" set d6 "set g_gametype 2 ; map et_beach ; set nextmap vstr d7" set d7 "set g_gametype 2 ; map ctf_face_b1 ; set nextmap vstr d8" set d8 "set g_gametype 2 ; map fun_beach2 ; set nextmap vstr d9" set d9 "set g_gametype 2 ; map Goldrush ; set nextmap vstr d10" set d10 "set g_gametype 2 ; map northpole ; set nextmap vstr d1" vstr d1-

This seems to be good i think (but must there stand map before a map example map northpole? in my etmain the map just calls northpole)

Then i just save this to a .cfg file and upload the file to the server. Then i go to server.cfg and do this:

****************** * // MAPROTATION* ******************

exec thnks10maps.cfg // Objective Mode

*************** * // WATCHDOG* ***************

// in case the game dies with an ERR_DROP // or any situation leading to server running with no map set com_watchdog 10 // defaults 60 set com_watchdog_cmd "exec thnks10maps.cfg" // defaults to quit

I don't know what i am doing wrong with this. This is point 1

Point 2:

Xpsave:

First i make an xpsave folder in my no quarter directory in the xpsave directory i make another file an cfg file called xpsave.cfg then you just do these settings:

g_XPSaveDirectory"" set g_XPSave "15" set g_XPSaveFile "xpsave.cfg" set g_XPSaveMaxAge 31536000 set g_XPSaveMaxAge_xp 31536000 set g_XPDecay 0 set g_XPDecayFloor 540.0 set g_XPDecayRate 0 set g_maxXP 10000

I think its the g_XPSaveDirectory i filled lot of things in there and didnt work. I don't know what to do i hope you guys can help me with those 2 points i would be realy thankfull!

Thanks in advance.