Something is wrong(not starting up) -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 13 years ago

This is weird, and I hope taht someone can help me out with this problem. Ok I installed the game, did everything that it told me..but the weird thing is when I go to start up the game it takes me to the seirra website...it won't even start up the game..I don't understand this at all...I don't know what to do...Can somebody help me...If u need more information to try to help, help me, pls ask me, and I will try my best..but I really want to ge this game running right...I just can't even get the game to start up period, what I am trying to say is that, the startup for fear on my computer, is the website...>>?? I need help, pls help me..




[FoG]Turk[CoS]

I hear ya!!!!

50 XP

2nd October 2005

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

Yea, that is what it was doing to my brother. we fixed it by getting him a new video card. He went from a gforce 5200 to an ATI 850. He has no problems with it now. There seems to be a lot of people that are having the same problems that u are having. If you ask me, and i know ur not, I think that the minimuns that it gives are wrong.




wiggleworm

Dig for victory!

50 XP

24th October 2004

0 Uploads

1,922 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

It could be something to do with out of date system components, but it could also be that your shortcut to the game is pointing to the wrong place.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 13 years ago

So what should i do man....It won't even start up like I said....It just takes me to the sierra website it is weird...I don't understand it...So does anybody else have any other suggetions pls...I am really trying to get this game to work, but it is just not working out the way that I planned...




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 13 years ago

same here i'm having the same problems? i have got a really top knotch video card and still don't work.




[FoG]Turk[CoS]

I hear ya!!!!

50 XP

2nd October 2005

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#6 13 years ago

What is ur video cards guys?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#7 13 years ago

Well my graphics card is not good....It is a 64 mb intergrated nvidia G force 4...I know it sucks, and I am going to get a better one, but like that guys just said...he has a good graphics card..and his does the same thing...it won't start up....it takes him to the website...which sucks, because I wanna play...I need help...pls keep giving suggestions that I can do to fix this pls..thx guys ): ): ):




pcgamer414

A CAL Map.

50 XP

29th July 2005

0 Uploads

280 Posts

0 Threads

#8 13 years ago

Well I can tell you a 64mb. Geforce 4 will NOT play FEAR at all, I don't think even at the lowest levels, now I have a Geforce FX 5500 and it plays it fine. So I think a new video card would be good, also how much ram do you have?




[FoG]Turk[CoS]

I hear ya!!!!

50 XP

2nd October 2005

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#9 13 years ago

I agree with you pcgamer414. Everyone that i know that has tried to run the game on there 64 card goes right to the web page.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#10 13 years ago

Ok thx guys that might be the reason Turk....I hope..I have 512 mb of ram..it is just my graphics card that really sucks man...I am going to get another 512 stick of ram...and a way better graphics card and that should fix the problem right...??




  • 1
  • 2