Help after mod downloads -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 12 years ago

Help!! I just recently downloaded and tried to install several of the single player mods--god mode, the topless val, one of the desert eagle mods, the enhancement mod, the railgun mod, fcmod, ubfcmod, ubfcmod2. I then tried to install all (one after the other-following the Read me notes). Now I can't play/start the game. It goes to the Start up screen with Jack and Val and I get this: Critical Error:Cannot find EntityClassRegistry table in scripts (wrong working folder). How do I fix this??? Kiley




Pille

Ex Network Staff Veteran

50 XP

11th June 2004

0 Uploads

991 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

Hm it sounds like one of the mods messed your game up. I would suggest you make a new install together with the latest patch and maybe try one bigger mod instead of several small mods at a time.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 12 years ago

Is there any way I can do this and keep my current level? I am pretty far along. Almost to the Archives.




Hfx-Rebel VIP Member

AzH owns my ass

50 XP

15th March 2004

0 Uploads

10,426 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

Doesn't sound like it...the only thing I can think of is remove all the mods that you put in there, and see if the game starts. I have a feeling something is corrupted, and that usually means a reinstall. Next time, copy your game to another folder, and keep one 'original' and use the second for installing mods, etc, this way, if you corrupt anything, you still have the original playable one, and you can then delete the corrupted one, and start again. I do this with all my games that I add mods/models/etc to.