FarCry, ...real cry -1 reply

Please wait...

LuigiLA

I'm too cool to Post

50 XP

8th August 2004

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Hi guys, today I just got FarCry on 5 CD box set. I bought it because I enjoyed playing the demo version very much. Now I have a problem though, even though the demo version worked very well, the full version does not. I am having huge problems with the graphic. The grass appears all blue, and most of the other details that should be there, are instead blue. I tried many different settings, low, to high, etc, but nothing. I am using a nvidia FX 5700 LE 256MB. It works great with Doom3, I can play on high level with no problems, but on FarCry (which btw to me has a lower graphic quality than doom) I am having video problems. I am using a P4 2.4 GH Compaq S4300NX (I know, it's not an actual PC for gamers) with 1GB Ram. I can play many games easily, UT, Quake, Doom3, Alien vs Predator, all work beautifully, but, like I said, I am having big problems with FarCry. Anyone has some suggestion? PS: All drivers are updated, nvidia, winXP, and DirectX 9.0c. Thanks in advance to anyone who can help me. Cheers! Luigi (and no, Mario is not my brother) :D




[+Glasius+] VIP Member

THE snowman

50 XP

23rd January 2000

0 Uploads

1,670 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

*Moved*




HummerMan

The Internet ends at GF

50 XP

30th May 2003

0 Uploads

108 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

are you using any patches? 1.1? 1.2? if not try patch 1.1




FACES OF DEATH

GF Pwns Me!

50 XP

31st December 2003

0 Uploads

53 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

here's the question...

are u color blind ??:eek:




Vertical345

Revenge was here.

50 XP

2nd August 2004

0 Uploads

2,868 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

are you using you video cards latest drivers? if you are switch back, if you arent switch forward.




MeDiC

I post to get attention

50 XP

17th June 2004

0 Uploads

69 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

i have the same prob, i have very similar specs to your comp, dunno why its happening, i emailed ubi.com, but they havent got back to me!




hotwire

I'm too cool to Post

50 XP

20th April 2004

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#7 14 years ago

i got the same card and no prob what so ever runs real good and smooth