Help !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -1 reply

Please wait...

tolga

Oel ngati kameie.

60,242 XP

6th February 2007

0 Uploads

5,866 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

hi everyone, i got a new comp ( Core2 Quad Q6600, MSI NX8800GTX 756 MB, 4 GB DDR2 800 MHz RAM, Samsung 931BW 19', Asus Commado Motherboard). and i installed Farcry. when i want to play i saw, the graphics are really bad !!! the water, shodows every thing was wrong !! what can i do ?? pls tell me.




N88TR

Old school pimp

50 XP

10th February 2004

0 Uploads

9,921 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

1. what is your operating system?

2. what version of video drivers are you using?

3. did you patch the game by any chance? [you really should]

Nice thread title btw, very descriptive.




tolga

Oel ngati kameie.

60,242 XP

6th February 2007

0 Uploads

5,866 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

-Windows Vista Home Premium. -I dont know it. -i didnt patch it.




puffdadder

the really annoying Catholic

50 XP

12th May 2007

0 Uploads

3,121 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

da patch is the problem you NEED the patch, i can play it fine on my 64 bit 5600, x1300 card, 4 gigs ram, Now that's what i call hot. P.S. i have the patches and if you don't that is the problem. Or, My friend (brusher) seemed to have a similar problem with his 8800 GTX iNvidia card too, sometimes a card can be too good if you know what i mean.




tolga

Oel ngati kameie.

60,242 XP

6th February 2007

0 Uploads

5,866 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

yeah, thanx all. i installed all the patches and now it is working. thnx again :D