Lighting looks retarded and wrong, plz help -1 reply

Please wait...

Boss

Russian that lives in Canada

50 XP

14th December 2003

0 Uploads

1,006 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

picture inclosed. last time i ran it, it was fine, i ran it on ge force 5600 xt, it lagged in interior areas but no big deal. now im running with a ge force 6600 gt oc from bfg. 1 gb of ram, 2.8 ghz processor. same pc, exept more ram then before, and new card. what do i do?




Y-Soulja

Newbie

50 XP

26th December 2005

0 Uploads

117 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

try changing settings in video settings or lower brightness or resolution or something?




Hfx-Rebel VIP Member

AzH owns my ass

50 XP

15th March 2004

0 Uploads

10,426 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

I had a problem similar to that, changing the render from dirct3d fixed it for me




Boss

Russian that lives in Canada

50 XP

14th December 2003

0 Uploads

1,006 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

hmm fixed it with patch :B sorry to bother you guys. hmm soem parts of the carrier were a bit laggy actualy, like i remember in the past with my 5600, but back then i was running the 800x600 resolution, now i run that huge 19 inch monitor resolution that you can see in my screenshots. but once i lag in the interior parts i just make the resolution 1028x780 or wtvr the regular 17 inch monitor is, it looks muddy but it works pefect anywhere. thats the downside of 19 inch, u gotta make sure u have good enough hardware to run it on the approporiate high resolution, or the regular resolution will look muddy :(




Greendead

GF makes me horny

50 XP

30th March 2005

0 Uploads

85 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

Woah,water looks like you are running Far Cry in minimum settings.Dunno,Try to change some video options.Cuz' I have Radeon 9600,once I put everything on Ultra and High,It was laggy,But I didn't have that kind of graphic.




Boss

Russian that lives in Canada

50 XP

14th December 2003

0 Uploads

1,006 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

its fixed dont worry. only my screenshots stopped working and thats it