<{RDA}> hebben een nieuwe site + nog steets naar leaden op zoek -1 reply

Please wait...

Nalk

w8 nie join rda.mygameclan.com

50 XP

11th February 2006

0 Uploads

12 Posts

0 Threads

#1 13 years ago

Hallo, mijn naam is Nalk van <{RDA} > We zijn nog steets op zoek naar members. Maar daar boven op hebben we een gloed nieuwe site.

Royal Dutch Army http://rda.xullion.com/ Hier is wat info over de clan.

<{RDA} > is een WW2 multigaming clan,dat houd in dat we allerlei online multiplayer games spelen met als thema 2e wereldoorlog waaronder: Forgotten Hope 1942 En we zijn van plan om FH2 te doen ook doen we CoD:uo

wij werken ook met een apart rank systeem. dit houd in dat je 3 verschillende groepen werken en voor elk van deze groepen aparte rank krijgt maar ook andere dingen in houd bijvoorbeeld als je het beste bent om gewoon leker te voet mensen afte slagenten kom je in een andere groep dan iemand die heel goed is met vliegtuigen. op deze mannier zal je nooit iets doen waar je niet goed in bent.

wij zijn op zoek naar mensen die FH1942 willen spelen en/of FH2. nederlands kan spreken en actief wilt zijn in een clan. Geinterreseerd? neem eens een kijkje op onze nieuwe site: http://rda.xullion.com/ Ik zie jullie op het slagveld! Groeten, <{RDA} > Nalk

( p.s. weet iemand hoe ik de clan op de fh site onder links > clans krijg?) ( p.s. who do i get my clan on the fh site in the links > clans part?)