Another LAN Server Question -1 reply

Please wait...

ChiaBallz

I'm too cool to Post

50 XP

4th February 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

I'm having problems with "Failed Authorization" after connecting to my LAN server. I'm using HAOM Full (1.0.64) to start the server and I'm using AA version 1.70 Full install. I've set the settings for LAN and no Gamespy. It used to work in earlier versions, 1.30 or 1.50 i think, it's been a while. Any help would be great since I need the server for very large LAN this weekend.

Thanks




azzkiker

I pretend I'm cooler than AzH

50 XP

5th January 2003

0 Uploads

4,259 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

ummmm, u could try "authorizing" it! ;) www.americasarmy.com/register.php <-- Register ur server on the coloumn on the right.

~azzkiker :drink:




ChiaBallz

I'm too cool to Post

50 XP

4th February 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

So it has to be Authorized even if it's a LAN server with no internet access?




mEkImIrMe

Happy to be back

50 XP

8th August 2002

0 Uploads

4,759 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

yes other wise u can't join




ChiaBallz

I'm too cool to Post

50 XP

4th February 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

Thanks for the input, but my question was for a LAN Server "ie NO INTERNET ACCESS" so how is it possable to authorize it:moon:

I went through the ini files and figured it out, no authorization was needed for anyone at the LAN Party and all was right in the world again.:fistpunch:

Thanks Everyone




mEkImIrMe

Happy to be back

50 XP

8th August 2002

0 Uploads

4,759 Posts

0 Threads

#6 15 years ago
Archer36

I'm too cool to Post

50 XP

8th May 2003

0 Uploads

12 Posts

0 Threads

#7 15 years ago

For just LAN games you do not need to be authorized to play if you have a new version of HOAM you can disable authorization.