armyops.ini problem -1 reply

Please wait...

wvr11238

I'm too cool to Post

50 XP

6th March 2004

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

i get a system thing when i start AA that says i should delet armyops.ini but there are a lot of the which one should i delete? :micro:




mEkImIrMe

Happy to be back

50 XP

8th August 2002

0 Uploads

4,759 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

thats probably not your problem. Just try to install new video drivers, directx 9b, and restart your computer. That will fix it.




wvr11238

I'm too cool to Post

50 XP

6th March 2004

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#3 15 years ago
mEkImIrMethats probably not your problem. Just try to install new video drivers, directx 9b, and restart your computer. That will fix it.

thanx i just installed directx9b




wvr11238

I'm too cool to Post

50 XP

6th March 2004

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

this is the message that comes upNo Label

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1204 MHz with 254MB RAM Video: Intel(R) 82815 Graphics Controller (3196)

Error setting display mode: No acceptable display modes found (D3D_OK). Please delete your armyops.ini file if this error prevents you from starting the game.

History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- FindBestMatchingMode <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine




naox2002

I'm too cool to Post

50 XP

15th March 2004

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

[QUOTE=wvr11238]this is the message that comes upNo Label have the same problem, did you find a solution yet?